Säsong avsluting med skuru blev en Cirkus!

Tjotjena! Idag hände värsta grejen! Jag och Nelly skulle åka tillsammans till säsongavslutningen och Nelly skulle äta i forum. Efter att ha ätit och vart på Jam Jam gick vi mot bollhallen. Påvägen såg vi Cirkus Maximum stå uppställt och igenom en lastbil såg vi elefanter. Bakom oss stod en liten tjej och frågade vad i gjorde, då sa vi att vi tittade på elefanterna. Då hände det otroliga, hon sa "Kom med! Jag bor här" Och vi följde med henne in. Först så var det jättespännande, och vi viste  inte riktigit om hon bodde där på riktigt, och om vi fick vara där och så, men ingen verkade bry sig... så vi tittade på elefanterna och på några hundar, tex en hund hette Schila och var hennes, super gullig! Jag märkte på hur hon pratadeatt hon kom från tyskland, och hon pratade på tyska med andra där, så jag berättade att jag kom ifrån Österrike, men hon verkade inte förstå det. Hon var typ åtta och pratade Tyska, Svenska, Engelska och Franska, typ superungen jue!  Sen tyckte jag och Nelly att det var lite pinsamt att vara där.... så vi sa att vi var tvungna att gå, men när vi kom till bollhallen var det tråkigt och ingenting skulle hända fören om en halvtimme så vi gick tillbaks, och då hade hon en till hund där! Vi pratade mycket och träffade andra personer och alla verkade tycka att det var kul! Men kanske för att hon typ var det enda barnet där! Stackare! Vi såg kameler, gätter, hästar, mini hästar, hundar och Zebra-åsne korsningar! Hon visade oss backstage och massa personer och hade jättekul! Men tillslut var vi tvungna att gå... :´(  Hon var ju så snäll och gullig, den där Michelle!
Sen var vi tvugna att sälja spel, och jag och Nelly gick ut och försökte med folk på parkeringen och Nelly var jätteduktig, värsta säljaren och följde med alla och försökte värkligen sälja in det hos alla och log och vi var så superjättetrevliga mot alla, men men, inte en ända kotte köpte! Men kanske var det för att spelen kostade 300 spänn, även fast vi hade sänkt priset med 50 spänn! Men vad skulle vi ha väntat oss? Vem har 300 spänn löst att spendera en vanlig torsdagskväll i bollhallen? INGEN! Men vi hade kul i alla fall! :D :D :D Vi började så hela tiden med "Hej! Gillar du att spela spel? Jaha, vad bra! Gillar du monopol? Bra då är det här något för dig! Som monopol fast med Nacka! Du kommer att bli väldigt allmänbildad! Och alla dina barn kommer att få MVG i SO i skolan!" Och gillade de inte Monopol så sa vi "Nämen vad bra, för det här är inte monopol! HAHA vi hade värkligen superkul! Vill göra om hela eftermiddagen en gång till! Speciellt Cirkusen!
HAHA NELLY! VI ÄGDE PÅ ATT SÄLJA!<3<3 xD

Önskar att jag hade filmat och tagigt kort på allt, Specciellt på Michelle! :´( Hoppas jag minns det med min inbyggda kamera...

Sen fick vi våra medaljer om någon undrade!

Kramar CirkusJohanna!<3<3  


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback