Unbelivabel!

eller hur det nu stavas. På två dagar har det hänt två riktigt  otroliga händelser! Den första var igår på matchen (som vi failade med 21-9 mot ett rätt dåligt lag) och då blev det straff och då sa Jens och Camilla åt mig att ta den. Jag jag bara "NEJ!" och skakade på huvudet, men de gav sig inte, trodde jag, så jag la straffen! För första gången i mitt liv! Och det ´pinsamma var att hon rädadde den... xD (egentligen hade jag inte blivit tvungen att ta den som jag trodde, utan jag skulle ta den om jag ville...)
Och den andra är....: GISSA!!! så SUUUUUUPERGAAAAALEEETGRRRYYYYYMTOTROLIGT!!!! Gissa vem som fick MVG i...............MATTE!!!!!!!! Så obeskrivbart överlycklig! Det var i matte jag helst ville ha MVG!!

Ja jag vet att jag vart på läger, och jag ska berätta! men har typ super mkt i skolan nu, så jag hinner inte, menar det, SUPER MKT!


KRAM BANAN! 

See ya guys in a couple of days!

NU DRAR JAG!  Jag ska nämligen på Konfaläger ikväll! Vi ska till Anskarsgården någonstans i vårt falukorvsland tsm med ngra andra konfa peolple :D Fatta vad sjuuuuuukt överdrivet najs! Och vi missar "tyvärr" skolan i morrn. Wiiihooo! Living the dream! 

I går var jag och nattis ute på en  Failad orientering. Vi började bakifrån, och hittade de tre första hur lätt som helst, sen skulle vi hitta sexan, och då föll allt, vi irrade bort oss, och var helt ute i cyckel....xD Vi gick runt där och hoppades på att vi skulle se den. Har ingen aning om vart vi var, för kartan kunde vi inte använda för att vi var ju borta. Klev rakt i ett träsk. Helt bajsbrun över högra skon, NAJS! Super blöt om båda skorna, det plaskade i skorna! Var blöt överallt, förresten, det regnade ju!  Sen hade vi ett nytt mål, att hitta tillbaks! Så vi letade efter en stig och då hittade jag ett par as häftiga solglasögon mitt i skogen! Jag tog dem xD De var av märket Ray-Ban, ingen aning om om de var äkta. 
Vi hittde vita markeringar på träden och följde dem samtidigt som vi hittde på en sång (se nedanför) tillslut kom vi tillbaks på 66 min av 80 möjliga, med tre kontroller av nio. Lyckat! Väntade med Gisse på Adina och Mirre. Sen när de kom så väntade vi på Alex, Alfred och Robin. Jag tror att Robin blev lite sur på mig när jag ringde dem och sa att de borde bege sig till baks xD Hehe. men vi klarde oss i alla fall hem sen! :D JA!!

Vår sång: (melodi: Min kärlek aha, shirly clamp)
Vi orie terar, så duktigt aha, i en väärld fuuull av blåååbäär!
Vi följeer aha, de vita aha, markeringarna tills vi hiiitar uuut
Med en karta i hand!

SÅ ÄGING ÄR DEN! Eller hur? :D

KRAMARNA TILLS VI HÖRS! <3<33 


Säsong avsluting med skuru blev en Cirkus!

Tjotjena! Idag hände värsta grejen! Jag och Nelly skulle åka tillsammans till säsongavslutningen och Nelly skulle äta i forum. Efter att ha ätit och vart på Jam Jam gick vi mot bollhallen. Påvägen såg vi Cirkus Maximum stå uppställt och igenom en lastbil såg vi elefanter. Bakom oss stod en liten tjej och frågade vad i gjorde, då sa vi att vi tittade på elefanterna. Då hände det otroliga, hon sa "Kom med! Jag bor här" Och vi följde med henne in. Först så var det jättespännande, och vi viste  inte riktigit om hon bodde där på riktigt, och om vi fick vara där och så, men ingen verkade bry sig... så vi tittade på elefanterna och på några hundar, tex en hund hette Schila och var hennes, super gullig! Jag märkte på hur hon pratadeatt hon kom från tyskland, och hon pratade på tyska med andra där, så jag berättade att jag kom ifrån Österrike, men hon verkade inte förstå det. Hon var typ åtta och pratade Tyska, Svenska, Engelska och Franska, typ superungen jue!  Sen tyckte jag och Nelly att det var lite pinsamt att vara där.... så vi sa att vi var tvungna att gå, men när vi kom till bollhallen var det tråkigt och ingenting skulle hända fören om en halvtimme så vi gick tillbaks, och då hade hon en till hund där! Vi pratade mycket och träffade andra personer och alla verkade tycka att det var kul! Men kanske för att hon typ var det enda barnet där! Stackare! Vi såg kameler, gätter, hästar, mini hästar, hundar och Zebra-åsne korsningar! Hon visade oss backstage och massa personer och hade jättekul! Men tillslut var vi tvungna att gå... :´(  Hon var ju så snäll och gullig, den där Michelle!
Sen var vi tvugna att sälja spel, och jag och Nelly gick ut och försökte med folk på parkeringen och Nelly var jätteduktig, värsta säljaren och följde med alla och försökte värkligen sälja in det hos alla och log och vi var så superjättetrevliga mot alla, men men, inte en ända kotte köpte! Men kanske var det för att spelen kostade 300 spänn, även fast vi hade sänkt priset med 50 spänn! Men vad skulle vi ha väntat oss? Vem har 300 spänn löst att spendera en vanlig torsdagskväll i bollhallen? INGEN! Men vi hade kul i alla fall! :D :D :D Vi började så hela tiden med "Hej! Gillar du att spela spel? Jaha, vad bra! Gillar du monopol? Bra då är det här något för dig! Som monopol fast med Nacka! Du kommer att bli väldigt allmänbildad! Och alla dina barn kommer att få MVG i SO i skolan!" Och gillade de inte Monopol så sa vi "Nämen vad bra, för det här är inte monopol! HAHA vi hade värkligen superkul! Vill göra om hela eftermiddagen en gång till! Speciellt Cirkusen!
HAHA NELLY! VI ÄGDE PÅ ATT SÄLJA!<3<3 xD

Önskar att jag hade filmat och tagigt kort på allt, Specciellt på Michelle! :´( Hoppas jag minns det med min inbyggda kamera...

Sen fick vi våra medaljer om någon undrade!

Kramar CirkusJohanna!<3<3  


Känns som konfirmation dårå

Nej men tjena, är du här!  Gissa vad jag har gjort idag? Vart på konfirmation! I västersås :D (Västerås) med älsklings kussen! Matilda<3<3 Och år smarrig smörgåstårta och supergod kladdkaka!! MUMSEN!

Nu tittar man på Hockey finalen, Canada-ryssland 1-1 10 minuter in i andra perioden. Facebookar, msnar och youtubar, lyssna på http://www.youtube.com/watch?v=jPz3YaIJkjQ super! <3<3

Hm.. vad ska jag skriva? Jag har min konfirmation den 31 maj, i Filla kyrkan i sthlm kl. 11, Komma?
Konfa Ftw! <3<3

Huggs...<3

Länge sedan

Okej, det var länge sen jag skrev... men nu är jag här. Ska berätta snabbt om vad som hänt senaste tiden:
Valborg: Åkte till farmor och olle o sita och firade valborg med kussarna, NAJS!! <3<3<3

Sen har jag även var vollyboll dommare, tillsammans med folk från klassen och 8A2. När man dömde var man två, en poäng räknare och en som var huvuddommare och blåste och sånnt. Jag och orkidé var tillsammans och växlade uppgifter. Simon och Thor dömde tsm, Kristina och Sofia dömde tsm och Enis och Miranda dömde tsm, inget mellan dem (tror jag iallafall...! Rätta mig om jag har fel!! (Miranda!) ) Och sen fick vi tuggummi och vatten flaska för vi var så snälla och dömde oh missade lektionerna :D På onsdagen dömde jag, thor, Orki och simon efter lunch, för sexorna, fast då var vi bara en dommare. Påde sexorna och fyrorna var nog lika svåra att dömma för... vi fick tuggummi då med :D

Nu har jag och Amanda bakat kladdich kakich, muuuummmms! den är KLADDIG! <3<3

Ska gå ut nu tror jag... Kramarna!