My hands are shaking cold - She´s tha man

My hands are shaking cold, but these are ment to hold. Igentligen är de inte kalla och igentligen skakar de inte nu, men jag kom inte på ngn låt där det bara var skaka... för mina händer igår efter träningen skakade verkligen när jag satt vi datorn! De darrade för att jag var så slut i kroppen! Undrar om det har hänt förut?  En träning med en ny trärnare som vi ska ha på tisdagar och vi är helt döda! Och vilken fart han har! Allt vi gör blir genast sju ggr jobbigare, för det ska vara tempo i allt! Jaadu! vi kommer att bli bäst bara av de 60 min. på tisdagar! Puh, hoppas dagens träning blir lite lugnare...

Första dagarna i skolan har varit helt okej :D vi har kört på som vanligt och gått igenom treminsplaneringen och så. Har tyvärr redan massa läxor. Idag på Idrotten var seriöst en av de bästa på jättelänge!! Det var superkuol, för att vi spelade basket, men inte vanlig, utan alla fick en lapp där det stod en roll, kanske att man skulle spela egoistiskt, eller att man inte fattade något, eller kanske att man bara stod i ett hörn. Det var en jättebra idé. Sen fick vi varsit funktionshinder, och skulle spela så. Det gick ut på att se andra och lyfta fram dem så att de också blev bättre! Och även om man inte tog så mycket plats, skulle man stiga fram och försöka att bli bättre och sedan hjälpa andra med det där "steget". På slutet skulle vi spela vanligt och titta på de andra och försöka få alla att vara med och ta "steget" Det blev mycket roligare än vanligt och det känns redan nu efter 40/50 min. att vi har lyckats hjälpa varandra och på så sätt lärt känna, och kommit närmare varandra i klasserna! Det tycker jag är jätteroligt!  Jag och Erica från andra klassen fick till ett jättebra spel tillsammans, även fast jag nästan alltid brukar vara den som står i bakgrunden, blev det så för att Erica hjälpte till att lyfta alla! 
Så kort: Det var en super lektion och jag tycker verkligen att Gisse hade en bra poäng i det hela! Jag kansek ska skriva till henna att jag tycker så :D
 


Längtar till fredag, då är det slöjd och vi slutar vi 12 :P Och sen är det BBQ fest i stan i filla kl. 19:30  och då är det så att jag får träffa alla igen :D WIIE!


SOOOOORRYYYYYY!! Måste rätta mig! Bloggen från förra inlägget heter såkalrt www.amandarins.blogg.se BESÖK :D  Hade glömt s:et där.... :S känner mig hemsk. Alltid S:et. PÅ en engeslka prov i åttan så var jag ett S från mvg på provet!!! BAAAJS!


Jag har fått min Härliga Hund tidning idag :D JAAA! <333


Nu ska jag facebooka lite och komma ihåg att tänka på vad jag vill praoa med :D
 
En puss och en kram på det! <33

Kommentarer
Amanda säger:

hahah, diggar din blogg jojja.

2009-08-27 | 17:07:56
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback