Monday Morning

Måndag morgon, exakt en vecka och 25 minuter till skolstart. Hur känns det? Tomt, känner ingenting... lite kul att se de nya i klassen kanske, annars ingenting. Eller kanske lite deppig över att sommaren är slut med bad och så, men man kan ju ha roligt på helgerna iaf! Så jag är inte helt förkrossad, men jag längtar faktiskt överhuvudtaget inte till skolan. Så nu vet ni hur jag känner.

Idag ska jag träffa Adina och vi ska åka till ett par Gina tricot för jag måste ha den där kjolen jag letade efter igår, men inte hittade, bara stora storlekar som 38, 40 och 44 :( så jag ska titta i forum och i sickla! Hoppas den finns där!!  <3 fast alla har den typ, men ialla fall :D

Igår var jag och mamma i stan och letade efter kjolen och en specciel tröja på bikbok, som tyvärr inte var lika fin :/ Sen åkte vi in till filla och lyssnade när Gustav Jannerland pratade :D Det var riktigt bra!

Just nu väntar jag på att sömntutan Adina ska vakna :)  Och lyssnar på musik från MTV. Och väntar på att någon ska logga in på facebook... Kul liv!

Hug! <3

En vecka och 16 minuter... 

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback