Hockey

Halloj! Städ dan va kul jue! Och korvarna va goa :p Sen gick vi till Adina, hon hade också städ dag :D De fick glass 0ch jag snodde en x D Sen gick hon med mig, amanda, och miranda hem till mig, och vi var ute å gungade i solen <3<3 Sen gick mirre och vi kollade på 11 och 12 avsnittet av första sesången av One Tree Hill! Den bästa serien EVER!

Sen var amanda tvungen att gå på midddag och jag å adina gick in och spelade kort. Vänd tia. Jag vann två gånger. Adina en. Hihi. 

Sen har jag grillat och ätit och sen tittade jag cyklar på blocket, det fanns faktiskt massa snygga cyklar  :D Och nu tittar jag på hockey. Eller man kan kalla det utklassning. Sverige utklassar Österrike. Stackarna! Men sverige äger på hockey! Fast Österrikarna har en svensk tränare :P Och när det återstår 7 min av första perioden så har sverige gjort 3 mål mot österrikes noll. Synd om dem. Fast det är alltid Ö som vinner tekningarna. Kul för dem.  Man hör typ bara svénska hejarklacken, fast det är inte många å tittar. Tyvärr. 

I morrn ska jag packa spel. Nacka spelet. Kul? Lite.Tror jag.


Men vet ni? Glöm inte att besöka amandas blogg :P Den är Kul! Heter www.amandarins.blogg.se

Hoppas det inte gjorde nått at jag skrev ut den mandis.

KRAMAR!

Kommentarer
amanda säger:

mihi, nejrå.. ;)

2009-04-26 | 08:57:05
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback