Hemma

Tjohop, nu är jag hemma från skolan :D vi hade syo  idag på projekttiden, och jag tror att jag äntligen har bestämt mig för vilken huvudinriktning jag ska gå på gymnasiet, nämligen Sam :D Har valt länge mellan sam och media, men frågade syo idag, och hon sa att man kan bli allt som man kan bli på media, på sam också, och oftast är det bättre att gå på Sam :) sen måste jag välja skola och variant, men det blir senare!

Var inne på Twilightnews.com och tittade, superbra! Så om ni inte har tittat innan som jag sagt, så gör det nu! Det är inget ni vill missa! Jag lovar! Idag stod det tex. om vilken skådis man helst vill dejta av skådisarna i IRL, man kunde välja mellan Robet Pattinson (Edward) Taylor Lautner (Jacob) Kellan Lutz (Emmet) Och Jackson Rathbone (Jasper)  Min första tanke var Kellan, han verkar så rolig och snäll mot fansen och omtänksam och så plus att han är super snygg, men sen när jag tänktet efter så har Taylor och Robert också de egenskaperna! Taylor är ju sjukt snygg och Robet är snygg han med, inte alltid och inte superduper, men ändå!  Men jag har aldrig riktigt tyckt så mycket om Jackson. Så jag skrev att helst Kellan eller Taylor, men att Robert inte är fel heller! Och snäll som jag är så ska jag lägga in bilder på ögongodis! <3<3 Plus att jag hittade en häftig "rörande bild"


taylor_lautner_1203457045.jpg image by TiLL_DeAtH_dO_Us_PaRt12EmmettKellanLutz.jpg Kellan Lutz image by UselessMidnight
Taylor<3                                                               Kellan<3RobertPattinson.jpg Robert Pattinson!! image by brightangel90_2008robert-pattinson.gif Robert Pattinson image by GxoxoGlo
Robert <3<3


Komentera gärna vem du tycker bäst om :D Vet du inte hur dem är kan du ju alltid gå efter utseendet :P

Pussis o kramis, skumbananis


Kommentarer
amanda säger:

hmmm, taylor tror jag, om jag måste välja.. :P

2009-04-21 | 18:12:41
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback