Onödiga fakta om mig

Tänkte göra ett lite annorlunda inlägg, så ni får lite variation, så jag tar och svarar på ett sånt här frågeformulär eller vad man ska kalla det!
 
Ditt favorit ord: Det börjar svårt, jag vet faktiskt inte. Hörde en predikan om ordet hopp idag, så det kommer upp i hjärnan. Det är ett fint ord, men det är nog mest för vad det betyder. Hopp är fint. 
 
Önskesuperkraft: Vad lustigt, jag tänkte på det här om dagen. Jag skulle vilja stanna forever young liksom. Om alla andra också gjorde det då. För just nu känns det som att mitt liv är över efter att jag kommer hem från USA året efter jag tar studenten, vilket ger en enorm stress att hinna med allt nu.
 
Drömyrke: Mitt standardsvar är inte skådespelare eller artist som alla sa när de var små, eller mamma som jag sa, utan polis. Jag vet inte varför det lockar mig, det är krävande, dåliga arbetstider, dålig lön, mycket tråkigt jobb och man kan få uppleva hemska saker som jag inte tror att jag klarar av. Men jag vill jättegärna gå polishögskolan, vara tjej bland alla tuffa killar, ta på mig den ascoola uniformen poliser har och hjälpa människor. 
Men annars är känns nått med marknadsföring för ett företag kul. Eller det bästa, ett framgångsrikt bands manager/producent, som fixar uppdrag, har koll på allt som har med dem att göra och får åka på turné. Jag älskar musik, att resa och att ha kontroll, alltså är det perfekt.
 
Konstig obsession: Okej, det är ingen ovanlig obsession, men som ni alla vet är det One Direction. Det är lite konstigare med tanke på min ålder, men det finns gott om äldre Directioners i världen. Dessutom är fangirling som jag sa i ett tidigare inlägg en del av min personlighet. Jag blir superlätt besatt av kändisar, (speciellt killar) och så söker jag upp all information och kan i princip bara tänka på dem. Sen lägger sig det ofta (inte alltid as you may have noticed) efter en tid,  mellan några timmar och några veckor typ. 
 
En skum vana du har: Om jag är ensam hemma och har hög musik på som jag kan texten till blir det alltid att jag sjunger med och låtsas att jag är med i musikvideon - en klassisk filmscen i tjejfilmer. Dessutom knackar jag i trä när klockan är 10:10, 11:11, 12:12 osv och önskar mig nått.
 
Något konstigt du gör när ingen ser: Lite samma som förra, men jag älskar att gå ute med Nisse på promenad, och sen lyssna på så hög musik att om nån skulle gå förbi skulle de höra varenda litet ord ur de läckande iPhonehörlurarna, och samtidigt mima till texten. Det är jättekul, och måste verkligen hålla mig för att inte göra det när folk är i närheten haha.

Din favorit glass: Standard Ben&Jerry såklart, Cookie Dough eller Baked Alaska. Annars älskar jag päronsplitt och päronglass i allmänhet. Och i princip alla smaker jag smakat på Stikki Nikki (Tack för det M). 
 
Vad du är rädd för: Jag är lite rädd för mörkret faktiskt, eller för vad som kan finnas där. Var inte alls det när jag var liten, men numera. Vad jag dock är väldigt rädd för är att glömma bort saker, minnen som bleknar. Jag har redan svårt att se ansikten framför mig, även de jag precis sett, utan måste tänka på ett fotografi jag sett. Och att glömma bort saker jag brukade gilla, göra och skratta åt, glömma underbara minnen. Det är lite därför jag har den här bloggen och skriver dagbok, för att jag för allt i världen inte vill glömma vissa saker. 
 
Favoritmat: Pannkakor alla gånger.
 
Favoritrestaurang: Hm... Rice kanske, vår "familjerestaurang" som vi ofta går till. Asiatisk buffé och jättetrevlig personal. Annars älskar jag Texas Longhorn!

Det senaste du åt: Våfflor...!
 
Det här önskar du fanns i Sverige: Mycket. Fast ändå inte, då blir det inte lika speciellt när man är utomlands! Men exempelvis vill jag ha Lucky Charms och Apple Jacks i Sverige (min mamma sa att Froot Loops finns på Ica Maxi!!! Varför har ingen sagt nått???). Förutom det skulle jag inte tacka nej till Munchies från England och restaurangkedjan IHOP (International House Of Pancakes). Dessutom Extra wurst och Mohnweckerl från Österrike. Varför handlar det alltid om mat för mig?
 
En låt som går på replay just nu: Som sig bör efter ett låtsläpp så lyssnar jag (inte sönder) Little Things. Den nyaste låten One Direction officiellt släppt (om man inte räknar med de åtta, tio låtar som läckt från nya albumet som kommer ut snart!!) 
 
En låt som du konstigt nog älskar: Taylor Swifts I knew you were trouble. Jag har aldrig gillat henne så mycket, men efter tiden med Maria i Tyskland, lyssnar jag på den minst en gång om dagen. Lyssna själv här! Den är bra!
 
Den sista du smsade: Maria faktiskt, hon har skaffat iPhone, hej iMessage! 
 
Känsla just nu: Kissnödig. 
 
Det sista du köpte: Seventeens oktober utgåva. Eller den fick jag i och för sig av mamma. Då var det nog biljetterna till One Direction konserten den 8 maj nästa år. 
 
Dålig vana: Definitivt att bita på naglarna. 
 
Vad du lägger dina pengar på: Mat. Seriöst jag spenderar alla mina pengar på mat känns det som. Lite kläder också. I och för sig sparar jag också så att jag kan gå på konserter, vilket är det bästa man kan lägga pengar på typ. 

Vad du skulle önska att du la dina pengar på: Resor och konserter alla gånger. Och CD skivor. Älskar att ha de hårda skivorna i bokhyllan. De är så fina och praktiska och roliga att ha. Konserter och resor är något av det bästa jag vet och ger minnen för livet. 
 
Vad du längtar till just nu: Julen och vintern alla gånger. Skulle kunna prata om fördelarna i evigheter. Att sitta inne med en varm filt och se julfilmer, äta adventsfika, se julkalendern, gå ute i snön, se ljusen i fönstrena när det är mörkt ute, att julhandla osv. osv. Det är bara så mysigt! 50 dagar kvar idag till julafton!
 
Vad längtar du inte till: Imorgon. Vill inte gå till skolan. Vill inte.
 
Vad du älskar och hatar med din telefon: Jag älskar hur fin den är, det faktum att det är en iPhone och att man kan screenshota enkelt (Nadine vet varför, vad skulle vi gjort annars?). Jag hatar att man inte kan lägga in en bild i ett album och sen radera den från kamerarullen, utan den måste liksom vara i kamerarullen OCH i det andra albumet...
 
Favoritskådis: Jag älskar Emma Stone och Amanda Bynes. De är så roliga att jag dör. Kanske är därför Easy A är så himla perfekt. 
 
Senaste boken du läste: Jag läser Half Of A Yellow Sun i skolan och Harry Potter och Fenixorden just nu, bra böcker det där.
 
Bästa boken du läst: Seriöst en av de svåraste frågorna, typ som att fråga efter favoritbandet eller nått. Men Harry Potter är mina favoriböcker, men Sarah Dessens böcker är så fantastiskt bra skrivna, och samma gäller Jenny Hans triologi som  börjar med Sommaren Jag Blev Vacker. 
 
Bästa vänner i skolan: Mina tre gurlies Mathilda, Caroline och Nadine!!
 
Konsert du vill återuppleva: Men sluta ställa så svåra frågor. Jag vill säga Coldplays konsert i augusti. För det var så himla grymt. Så mycket folk, så bra musik, så bra show. Men sen vill jag också uppleva fredagens två låtar One Direction framförde. För det var så kort, men så himla fantastiskt. Vill koncentrera mig mer på dem. Åh kan inte bestämma mig. Det blir båda!
 
Bästa resan: Det var nog New York och Washington påsken 2011 (?) Eller var det 2010...? I alla fall var det så himla ballt.
 
 
Det var de frågorna, om ni har andra är det bara att slänga in en kommentar och så svarar jag på den, och om det blir många kanske jag har en liten frågestund! Puss!
 
 
 
 

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback