Lyckad helg

Jag har haft en mycket lyckad helg. Shopping på fredags eftermiddagen med Västerås-kusinen som stannade över helgen. En kväll i Täby efter det. Ett rätt hårt träningspass (nej det kan inte mätas med handbollsträningarna, men ändå) på lördagsmorgonen och har grovträningsvärk idag, tänk bara imorgon då!
Vi skulle på våffel-buffé på eftermiddagen tillsammans med min andra kusin, men den var borttagen, så vi hoppade det cafét, bytte helt mat-bana och körde asiatisk buffé istället. Mums vad gott det var, Shanghai vid Rådmansgatan. Och smakade friterad banan för första gången! Asgott ju. Sedan hade vi nästan hela familjen Holgersson på besök på hamburgar-middag på kvällen, godis och socker-rush på natten, videor på youtube och diskussioner om framtiden och om twitter, för att sedan stupa uttmattade. Klockan på 20 i tio idag igen för att hinna upp och se Jack och Finn Harries livestream och sedan vår efterlängtade våffelfrukost. Körde Matilda till tåget, och sedan hem, förbi Bygg Ole och biltvätten (yees, jag körde in i biltvätten!) det komiska var att hon var hemma i Västerås förän vi var hemma igen.
Nu på kvällen har jag pluggat, svängt förbi Amanda och fyllt på sockerhalten. Har lyssnat på Owl Citys nyaste album som äger och nu ska jag i alla fall böja på Surviving Christmas, första julfilmen! Det gick inte jättebra att lyssna på julmusik, det kändes mest fel, men vi får se hur det blir med julfilm.

Godnatt!

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback