Jack&Finn Harries

Nu kommer Mathilda slå sig för pannan och tycka jag är den ultimata tönten som till och med tillängnar dessa två fantastiska killar ett eget inlägg. Men det förtjänar dem.
 
Som många av er kanske vet är det otroligt lätt att fastna på youtube. För det finns extrema mängder med roliga videor och klipp. Jag är inte riktigt den typen som kollar på söta katter och roliga bebisar (förutom Charlie bit me. Hillarious.) utan jag är mer för folk som sitter och pratar om random saker, med rätt terminologi kallas det vlogar (video blogs). Jag har några favoriter, som Charlieissocoollike, ItsKingsleybitch, Caspar Lee, Janoskians och även JacksGap. Ikväll råkde jag komma in på JacksGap igen, och spenderade bokstavligt talat timmar framför hans youtubekanal. Det är han, och ofta hans tvillingbror, som antingen hittar på dumheter eller bara är allmänt sköna (och snygga) och man dör lite för deras brittiska accent. Jag tycker ni borde kolla in dem, och alla andra mina favoriter, men förbered er på att det kommer ta pluggtid och sömn. Nej jag varken pluggade, såg en film eller duschade... euw vad äckligt. Det blir morgondagens projekt! 
 
Dessutom slösar jag sömn på att blogga om det. Så jag tänker sluta nu, men jag funderar på att skriva ett helt inlägg om youtube-ing, för att det är så fantastiskt roligt. Puss!
 
 

Kommentarer
Mackan säger:

*slår sig för pannan*

2012-11-12 | 19:58:56

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback