Elfte i elfte

Den här dagen förra året kl 11:11 flippade hela världen ut (dock inte samtidigt pga. tidszonerna) för att klockan var 11:11 11-11-2011, rätt coolt, men det är ju gammalt nu, i år blir det istället 12:12 12-12-2012, och sen är det över på hundra eller tusen år beroende på hur man ser det.
 
Det var egentligen inte det jag tänkte säga, utan idag är det Fars Dag och vi gick upp okyrkligt tidigt eftersom att Elias skulle iväg till en konsert (faktiskt i kyrkan, så det blev lite ironiskt). Efter frukosten la jag mig igen och läste Harry Potter och Fenixorden, värd morgon!
Sen körde jag (märk att JAG körde) till Nacka Kyrka där Elias sjöng och sen körde jag (jagjagjag) till Nacka Forum, in i garaget och parkerade själv. Sedan körde jag därifrån och förutom lite motorstopp mitt i en korsning eftersom jag försökte starta på trean så gick det hyfsat bra! Har kört en del i veckan, körlektion i måndags, körde i torsdags, igår och idag! 
 
Adina kom över en liten stund och vi har ätit en riktig söndagsmiddag med kött och potatis (förutom att jag körde veg-style med halloumi) och sen har jag tänk i ca två timma att jag borde plugga, men har inte kommit så långt än, och funderar på om jag ska läsa lite mer eller hoppa i duschen nu istället... Vill se en film också... Kanske dusch+film eller först plugg och sen dusch och sen se om jag har tid för en dusch? Ointressant information. 
 
Puss och kram meine lieben!

Kommentarer
Fridah säger:

Hej min vackra vän ♥ Måste bara säga att dina blogginlägg är helt otroligt härliga att läsa!! Det känns som att få en inblick i Johannas tankar eller nåt sånt. Underbart helt enkelt ♥ Hoppas du får en bra vecka, KRAM

2012-11-11 | 20:12:09
Bloggadress: http://barafridah.blogg.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback