07:36

Här står jag igen som varje måndag klockan 07:36, har precis sett bussen åka och SL appen lovar 3 minuter till nästa 445a, men när den väl kommer är klockan minst 07:44, som varje morgon, trots att de ska gå var fjärde minut på morgonen.
När den väl är här fryser jag och jag insåg just att jag har ett hål på mina leggings. Yes jag kör på sånna. Och en tjocktröja. Idag när jag vaknade efter 5:53 minuter (enligt sleepcycle) mådde jag som jag förtjänade, och de var enbart Jack&Finns fel. Det var så varmt och mysigt att jag behövde 20 minuters inre kamp i frågan om jag skulle stänga av larmet och strunta i den enda timmen jag har idag. Men sen tog ändå den duktiga VRG-eleven jag ändå är över. Jag börjar med Psykologi idag, och att vara frånvarande första lektionen kändes sådär.
Jag har insett att jag går upp senare och senare. I början av gymnasiet ställde jag klockan på 06:15 så jag kunde snooza lite, innan jag gick upp 06:30, och hade en timme innan jag skulle gå att förbereda mig. Nu står klockan på 06:40 och jag kommer sällan upp före 07:00, vilket ger mig rätt precis en halvtimme innan bussen går. Men just nu gör jag vad som helst för några minuters extra sömn.

God morgon!


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback