Spöregn

När jag vaknade trummade regnet mot fönstret och grannarnas snickare borrade högljudt i väggen. Klockan var sju på morgonen... Men det var ändå dags att gå upp till jobbet. Vi fick sluta tidigare eftersom att det regnade och vi inte alla kunde sitta inne och måla. Det var ganska nice, för då hann jag se Juno, typ enda personen i världen som inte har sett den (Och var underbart rolig och härlig och fin den är! Fattar att alla älskar den), laga mat till vår inomhusknytkalaspicknick hemma hos Fridah i hennes lusthus och köra ett rätt okej pass på gymmet. Lär vara död i armarna imorgon säger jag bara. 
 
Imorgon ska jag jobba och sedan gå på intervju för Nannyakuten, önska mig lycka till! Och sen är den onsdag, den 27 juni, och då fyller jag ju år!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
photo
Här är vår oklara picknick: Våfflor, morötter, drömrulltårta, tacochips+dip, potatis, rostbiff, jordgubbar, gifflar, cashewnötter... Inte jätteplanerat... men gott!!
 
 
puss och godnatt

Kommentarer
Julia säger:

SV: Kul att du också gillar 1D :D Jag vill bli något inom vården.Helst läkare eller kirurg. Fast jag vet inte hur länge jag orkar plugga fast jag har typ 1 och halvt år på mig och tänka. Annars om jag inte orkar så ska jag gå på ett gymnasium där jag blir undersköterska när jag tar studenten.

2012-06-26 | 09:24:27
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback