Sommarlovsmorgon

Började dagen med att se första timmen av The Red Riding Hood med brorsan och fick lite sommarlovskänslor, förut såg man ju alltid på sommarlovsmorgon/hejhejsommar på morgonen. Funtar på att införskaffa en säsong av Blue Water High att se, det är så grovt bra!
Sen var jag och hälsade på mitt gudbarn och planerade lite inför hennes ettårskalas och snackade fotboll med hennes brorsor (eftersom att jag är så insatt höhö).
Igår ringde de från Nanny Akuten och bad mig gå på intervju idag kl 19, sagt och gjort åkte jag till dem och presenterade mig, pratade med deras övergulliga och fina barn och nu hoppas jag verkligen på jobbet! Det var verkligen en trevlig familj jag tror jag kan passa med!
Sen åkte jag till Vasaparken där mina kompisar hängde och grillade, käkade chips och pratade! Lyckad första dag på lovet!!
Nu ska jag se klart på Red Riding Hood, sen kanske nån film mer. Såg förresten Project X (hemmafesten) igår. Den var helt okej, men tänkte bara på stackars killen vars hus det är. Men faktiskt rätt rolig och sevärd. Förutom slutet som spårade totalt haha. Men kan fortfarande inte komma underfund med om den är baserad på en verklig händelse eller inte haha.
god natt.

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback