Blodomloppet

Försov mig big time idag, har aldrig riktigt gjort det innan, men idag såklart när jag hade slutseminarium på gång. Och skulle gå upp tidigt för att plugga inför det. Istället vaknade jag 10 minuter efter att bussen hade gått av att Nisse skällde som en galning. det brukar ändå ta runt en timme in till skolan, men nu på en kvart lyckades jag fixa ihop allt, försöka skriva ut lite papper men misslyckades och göra två mackor för att sedan komma i tid till bussen. Och lyckades på något sätt bara bli tio minuter sen! Och seminariumet gick bra tror jag! 
Fick även veta att mitt slutbetyg i Religion A blev MVG, glad tjej! (Jag får skryta hur mycket jag vill om mina betyg, för det här är min blogg!!) 
Så efter skolan gick jag och Carro till StikkiNikki för att fira att allt jobb i skolan var över, och för att hälsa på Mathilda på jobbet ;) God glass var det iallafall! Rekomenderar blåbär, peanutglassen och passionsglassen!
Och det var också dags för Blodomloppet, en 5km långt lopp ute på Djurgården. Helt okej, typ de två första kilometrarna gick ut på att ta sig förbi gående tanter som gick på rad och blockerade för alla. Om ni har tänkt att gå ställ er sist!!!! Men det var fint väder och inte så jättejobbigt så det var en okej avslutning på dagen! Nu sitter jag och läser lite artiklar och ser lite klipp på Sugarscape och ska duscha och sen se en film! Det är jag värd nu när jag i princip är klar med tvåan!!!
Puss

Kommentarer
Ida säger:

- Ny tävling! Vinn en valfri Ziperall:

http://adaras.se/2012/june/vinn-en-valfri-ziperall.html#comment

Kul om du vill vara med :D

Kram

2012-06-07 | 23:18:14
Bloggadress: http://adaras.se
Julia säger:

Hej! Fin blogg och grattis till betyget!Vad vill du bli?

2012-06-11 | 20:54:21
Bloggadress: http://juliaohlsson.bloggplatsen.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback