Charliesocoollike

Usch. Nu skulle man vara estetare. Dom verkar ha så himla mysigt på sitt projekt. Det har inte vi. Eller vi har ju roligt. När vi inte fokuserar på projektet. Var i skolan till kl 18 och har suttit nu i flera timmar och försökt svara på massa frågor, men det finns ingen information juuuuuuuu!!! DÖ PROJEKT, DÖ!. 

En bra sak är iallafall att jag inte sminkade mig idag vilken betyder att jag kan hoppa rakt i säng nu utan att ta bort det, lycka! :D 

När vi inte gör projektet, vilket tyvärr är alldeles för stor del av tiden, (man ska inte vara med folk man tycker om haha) så kollar vi på youtube klipp, har värsta fighten om vilka kändiskillar som är snyggast och vilken musik som är bra. Även fast vi är kompisar har vi heeeelt spridda åsikter i båda dessa ämnen, men ibland så har vi förvånansvärt samma åsikt! Som till exempel, jag gillar Chace Crafoord, Zac Efron och Channing Tatum, Nadine hatar alla tre, men vi är överrens om Ryan Schekler och Francisco Lachowski haha.
Hon och Mathilda hatar Boybands (Uton Coldplay!!), och jag älskar dom. Insåg just hur ointressant det här är haha. Men in ska få en underbar video av min favorit youtubare :)
Han är underbar!

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback