22:13

Vaknade halv tolv och var riktigt skönt utvilad! Vilket är bra nu inför den "riktiga" skolan haha. Jag måste gå upp 06:30 imorgon, så ingen sen natt ikväll. Tänkte faktiskt bara se en serie nu och sen sova! 
Idag chillade jag på förmiddagen, gjorde matte till halv fyra och sen var det dags för två matcher. Förlorade första med typ två och vann andra med 30-8. Domarna överträffade sig själva i sugighet i slutet på andra och slutade döma för fot, steg och övertramp för andra laget med motiveringen "ni leder ju ändå med 20 mål" Jaha, tack för informationen, inte vårat fel att de inte gjort fler mål, vi är inte åtta längre, jag tror de klarar att förlora. Dessutom är det förnedrande för dem om domarn slutar dömma enligt reglerna... Jaja, så jag är lite arg bara heheh. Jag är en sån vinnarskalle hihi!
Japp somsagt börjar skolan igen på riktigt i morgon. Vi börjar tufft, första lektionen blir matte C. Jippie... Inte. Hahah, men vi ska iallafall få en jättebra lärare!!
Tjingeling!

Kommentarer
Fridah säger:

Du vaknade halv tolv och pluggade på förmiddagen? Haha! Det låter som Miranda ungefär :P Lycka till med Matte C nu! Det ska nog bli bra :) Kram!

2012-01-23 | 07:25:31
Bloggadress: http://barafridah.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback