Sitta på en pinne

I Gästens minne. Mottot för MP games haha. Satt och garvade ihjäl mig när jag hörde det först, men när dom förklarade idag så är det ju ändå rätt logiskt. Och intervjun gick väl okej tror jag, kommer vara spänd fram tills 10 mars, då det är senaste dagen dom ringer och säger om man gått vidare eller inte. Det var jättetur, för det var inte alls stelt, utan en jättebra grupp som det verkligen gick att köra på i. Så klart var det nervöst, men skönt att iallfall gruppen var nice!
Sen var jag ju hemma hos Lydia för årets andra 18års fest. Hallå. Var ska ni allihop? Fattar inte att alla fyller 18 nu!!!! Det var iallafall jättekul och mysigt; det bjöds på etiopisk mat man äter med händerna, massa efterrätt och mycket musik. Träffade även hennes klasskompisar som var väldigt energiska hahaha, men trevliga! Sen skjutsade Elin oss till pendeln, hon har precis fått körkort! Kuuul, jag vill ocksååå!!!
Känner att från halv tre och frammåt har jag verkligen träffat massa nya människor, så är helt slut nu. Imorgon blir det tidig uppstigning för det ska hinnas mycket, till exempel har jag inte börjat packa än!!!! Sjukt att vi åker mot Kittelfjäll redan imorgon!! Vi har looooov!
Godnatt

Kommentarer
isii säger:

vad gjorde ni på intervjun :) ?

2012-02-25 | 02:33:04

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback