Dansadansadansadansa

Dance. It's all i wanna do, so won't you dance? - All the lovers Kylie Minogue. Rätt soft låt faktiskt. Dansade idag iallafall, och den nya dansen går till... dumdumdum "We run the world girls" - Beyonces attityd låt. Soft den med. Kom och tänka på Dance academy nu. Hoppas nästa säsong kommer snart!!!
Annars var jag på rundtur på Kungsholmens Gymnasium. Mycket mysigt, lite fult, men värsta skolkänslan, massa olika sportlag, grupper, en idrottshall/gym OCh en aula. Dessutom är den stor. Allt jag egentligen önskade mig till gymnasiet. Men man tager vad man haver, fick ju inte söka dit det året jag sökte, det var ju bara de inne i Stockholm som fick söka. Sen chillade vi och åt lite pizza innan vi stack till dansen.
Åh, åh, åh! Har ju glömt! vad tyckte ni om Ulrik Munther i lördags? Jag är helt kär i hans låt Soldiers. Han är så bra, sjunger fint och har grymma låtar. Dessutom är han söt (Jag vet att du tycker han är asful Carro hahaha, men ibland har vi delade meningar). Tycker inte han ska vinna, men han är allt duktig! Har tills midnatt på mig att lyssna på hans låt på SVT play innan den tas bort...

Pusss nu ska jag sova snart, fast börjar inte förren två imorgon, så det är rätt chill!

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback