Inställdvr

Psykologin var inställd idag igen, för tredje gången på en vecka, vilket bettydde att jag chillat en timme i skolan istället för att åka hem... Men skulle ändå träffa mamsingen för fika på ett Österrikiskt bageri intill skolan, eller bagaren är i alla fall från Österrike, och råkar sammanträffande nog komma från en stad som ligger jättenära den staden min släkt kommer ifrån!
Så jag hade två och en halv timme att döda i stan, och det hade Nadine också. Så vad gjorde vi? Fika? Nejnej, vi tog oss en busstrip med 43:ans buss, åkte först hela vägen till Tanto och sen hela vägen till slutstationen på andra sidan, Ruddammen. Där låg hennes förra skola, så vi kollade in den, och hon återupplevde massa minnen och sen gick vi tillbaks till skolan. Det var ganska kul faktiskt, ett bussäventyr! Både nyttigare och billigare än fika! 
 
Nu borde jag läsa min bok, Half of a Yellow Sun. Den ska nämligen vara utläst i övermorgon. Det är på pricken 100 sidor kvar. Hur tänkte jag där? Och borde börja på loggboksskrivandet som ska vara inne i övermorgon också... Men matten är inställd imorgon så har hela förmiddagen på mig. Haha japp jag vet, tredje lektionen den här veckan som är inställd. Man trodde ju att VRG skulle vara satsigt. Men inte klagar jag över det!
 
Puss
 

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback