Vår-torsdag

Känns som att våren är riktigt nära nu. Är väldigt nära på att ta fram conversen, mitt egna lilla vår tecken!

Idag slutade jag halv elva eftersom att vi bara gick halv dag och vi hade prov på tyskan. Jag var glad hela vägen hem för att solen lyste och för att fåglarna kvittrade. Är så glad att jag inte tvångspluggade tyska igår, och istället gick för att överraska Nathalie, en dag i förskott, hon fyller nämligen år idag!
I förrgår kväll/natt bestämde jag och Adina oss för att överraska henne med kladdkaka och paket. Sagt och gjort så träffades vi på bussen hem, bakade kaka och köpte glass. Sedan tog vi oss ut till henne och skulle inte stanna så länge. När vi väl kom dig var inte hon hemma, men hennes trevliga kusin som släppte in oss och sedan gömde vi oss i hennes rum. Eftersom att hon tog så lång tid på sig gick vi loss på hennes garderob och skrämde henne verkligen. Men då hade det blivit för sent att äta kaka innan maten, så vi blev bjudna på middag - pannkakor med sylt och grädde!!! Snacka om tur! Sedan satt vi kvar en bra stund och sen vid 10/halv elva tov vi den försenade bussen hem. Mysigt värre, och så mycket mer värt en tyska plugg!


Idag ska jag bara slappa, äta bulle och plugga matte innan träningen. Ser fram emot många avsnitt av OTH!

Kommentarer
Miranda säger:

Tycker att det var ett bra val att inte plugga. Man måste faktiskt unna sig själv saker ibland för att orka med.svar: Haha, ja han är jättetaggad och jag hoppas verkligen inte att jag är för dålig så att han blir fett ledsen om jag gör fel ;) Fast jag kommer nog ta det ganska lugnt. :)

2011-03-31 | 20:32:21
Bloggadress: http://livetsommiranda.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback