SVAR Frågestund!

Här kommer äntligen svaren på frågestunden, efter mycket om och men:

vrf heter du johanna?

Svar: För att mina föräldrar ville det, de gillade båda två det namnet. Johanna betyder ”Gud är nådig”

vrf gillar du lizzie mcguire??

Svar: För att hon är coool. Coolare än dig Mathilda!

vrf giilar du det äckliga godiset sockerbitar?? euww säger jag bara...

Svar: För de är underbara. Tänk dig motståndet i tänderna. Smaken virvlar runt i munnen och retar smaklökarna! Se, det vattnas redan i munnen!


vad vill du bli när du blir stor??

Svar: Jag vet inte än! Det jag har tänkt mest på är Prinsessa! Nä, men seriöst. Jag byter hela tiden, från rallyförare, till bröllops-fixare, till kläddesigner. Just nu lutar jag mot Advokat eller nått åt PR hållet ;)

heter din bästa vän mathilda?? och hennes efternamn börjar på s??

Svar: Menar du hon som slutar på Yrén? Nä. Det gör hon inte. Hahah jooorå, såklart! Hon och massa andra. Mina äldsta vänner är Adina och Amanda! Som jag inte känner genom familjen i alla fall :P

vet du att du är en jättebra kompiZ??

Svar: Nu vet jag, taaack! <3

det är så synd att du är så söt. du vet väl det??

Svar: varför är det synd? Känner du dig utanför? Haha, det borde du inte göra!

hur mår nisse nu då??

Svar: Han mår mycket bättre, nästan helt återställd! Tummen upp! Dock har vi honom fortfarande i sele ist för halsband!

vilka är dina 3 bästa och 3 sämsta egenskaper??

Svar: Den kanske du kan svara på? Haha nä men själv tycker jag att jag är bra på att lyssna på folk, och försöka göra så att alla blir nöjda och glada. Sedan tycker jag att det är bra att jag snabbt kan gå från att vara sur till glad igen. Det blir så jobbigt om man tjurar i evighet! Men det får man tycka vad man vill om. Sämsta. Haha där kan listan göras lång, men ja, de mest uppenbara är väl att jag aldrig kan ta tag i saker, och glömmer hela tiden bort viktiga saker. Sedan blir jag väldigt lätt sur och irriterad. Kort stubin helt enkelt ;)

har du kollat på camp rock nån gång? måste bara säga att det är töntigaste filmen ever...

Svar: Japp det har jag, både 1&2. Du har fel!

Vem är den här jobbiga anonym?!?! Åh orka va sån liksom....

Svar: Jag vet precis vem det är…

Ditt hår är alltid jättefint! Hur gör du för att få det så? Är det din äkta hårfärg?

Kram!

Svar: Åh, tack så mycket, vad glad jag blir!J  Jag gör faktiskt inte alls något speciellt! Duschar haha, använder just nu schampo/balsam ”SYOSS”. Borstar nästan aldrig håret, hehe. Det är tillviss del min riktiga, det är slingat/färgat nu. Men det har den här färgen på sommaren, så halvt min färg ;)

Det här är innan jag slingade ;)

Varför började du blogga?

Svar: Egentligen för att jag skulle kunna minnas allt senare i livet, och inte bara små riktigt speciella stunder. Men också för att skriva av mig, när man har haft en riktig jobbig/underbar dag vill man bara bli av med det/Dela det med andra ;)

Hur går det med handbollen?

Svar: Det går väl som vanligt. Jag är inte särskilt duktig, men spelar för att det är bra träning och roligt!

Är det kul på gymnasiet?

Svar: Ibland haha. Det är ju mycket mer plugg och såklart högre krav, men jag gillar min skola så jag gillar det. Oftast. Inte idag till exempel, men igår gjorde jag det, så det är blandat :P

Saknar du myrsjöskolan?

Svar: Ibland. Saknar min gamla klass ibland och mina kompisar. Och faktiskt (!) lärarna! Det är många lärare där som är bättre än mina nuvarande! Men jag saknar att det var så enkelt, det var bara att göra läxorna och komma till lektionen. Nu är det så mycket att vara nervös för och förbereda. Och sen kände man ju klassen bättre, så det var ju en mer avslappnad stämning där :D

Fått massa ny vänner?

Svar: Ja, det har jag verkligen! En av de bästa sakerna med gymnasiet ;)

Vilken linje går du?

Svar: Sam-Sam :P

Hur många år äru?

Jag fyller 16 i juni, så 15 somrar än så länge, haha!

Är du nöjd med ditt gymnasieval?

Svar: Som sagt är det ju väldigt olika, ibland önskar jag att jag tagit en slappare och inte haft så höga krav, men ibland älskar jag det!


Höjde du dina betyg mycket sista terminen i nian?

Svar: Ja det gjorde jag väl, från 290 till 315

Klasserna på vrg jarlaplan är ju blandade med esteter och sam-elever, blir det bra sammanhållning ändå i klassen? :)

Svar: Jag ska inte ljuga, det är faktiskt ganska uppdelat, bildarna där, musikarna där och sammarna där. Tyvärr. Men det kunde varit värre, nu är det ju inte så att vi inte ens pratar med varran, men just i min klass är inte sammanhållningen nå vidare, fast det finns klasser med jättebra sammanhållning, så det beror nog på klassen  J

Hej!, har du smakat den? är den god? :D

Svar: jag förstår inte riktigt vad du syftar på men antar att det är nya Dajm glassen med päronsmak J Nej det har jag inte, men den verkar grymt god! Såg idag på reklam från pressbyrån att 2011 års nyheter hade kommit ut. Undra om man ska vänta, eller äta så fort som möjligt!

Är grymt nervös inför gymnasievalet! Kan ine du berätta om vrg jarlaplan? Hu är eleverna generllt? Hur ä maten, sammanhållningen? Har ni någa elevföreningar? Hur känns det att gå i en skola som är så liten? Har ni några speciella traditioner??

Svar: Åh, det var jag också, men lita på magkänslan! VRG JPL är en mysig liten skola. Eleverna är väldigt olika, de finns både väldigt estetiska personer, och riktiga snobbar, men generellt är alla trevliga. Det jag tänkte på första dagarna var hur trevliga 2orna och 3orna var! J Maten är oftast god, bättre än min förra! Ja det finns några få, men man kan starta en egen om man vill J Jag ville egentligen inte gå på en liten skola, och det känns faktiskt inte som att den är så liten. Visst vi är inte 2000 pers, men man ser nya människor varje dag, och klasserna är tillräckligt stora för att vissa lärare inte ska hinna lära sig namnen på alla innan jul. Det finns fortfarande ett par som inte har koll! Ja, ettorna åker ju till Fiskeboda på läger i början, sedan finns det olika traditioner på ”högtidsdagar” som Halloween, Alla hjärtans dag och sånnt. Och även något som kallas poängjakt är någon slags tradition! Sedan varje fredag är det samling i matsalen, och då uppträder olika människor från skolan :D Så det är väl också en liten tradition!

hej söt, gjorde det ont när du föll från himlen? nr?

Svar: Det gjorde riktigt ont, har kvar blåmärken! Kolla din telefonbok ;)

är det varmt här på bloggen eller är det bara du som är het??

Svar: Ja visst är det varmt? Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt själv :P

Du var ju massa i kyrkan förut! har du slutat med det? :( Kallar du dig kristen?

Svar: Jaa det var jag, det blev mer förut, men nu har jag haft så sjukt mycket att göra. Men jag ska bättra mig, det är riktigt roligt! Japp det gör jag!

Hur länge har du spelat handboll? :D

Svar: Sedan hösten 2005, så 5 och ett halvt ;)

Vilket är ditt favorit pålägg? På mackan alltså ;)

Svar: Åhhhh. Jag älskar ost. Smältostmacka är typ bäst! Och Keso! Salami är smaskens. Men jag gillar nog jordnötssmör med hallonsylt eller Nutella allra bäst! Nyttig chey!


Har du nån speciell passion i livet? :)

Svar: Oj, passion är ett svårt ord. Men nått som jag gillar att göra är att läsa. Sedan älskar jag musik och att kolla på film :)

Jag har sett att du gillar att läsa mycket, och att lyssna på musik. Om du fick välja att aldrig lyssna på musik, eller att aldrig mer läsa en bok (du får såklart läsa faktaböcker i skolan och det, men inga tidningar som inte handlar om nyheter) vad skulle du välja?

Svar: hahah här var det nån som hade koll på förra frågan! Oj vad elakt, omöjligt val alltså! Men jag skulle nog välja att aldrig mer läsa. För jag lever med musik, dygnet runt, typ i alla fall. Just nu är det Miike Snow med Animal ;) Och man kan ju alltid skriva egna historier, haha och att kolla på film är ju inte så dumt heller J


Vem är din idol? Du får bara välja en person. Jag syftar liksom på artister.

Svar: Oj. Äh.hehehehe. Jag vet inte. En artist som jag gillar väldigt mycket är Joshua Radin. Sedan någon som jag tycker är riktigt cool är Justin Bieber. Inte för att han är bra, men fatta att han blev så känd genom youtube. Han är en riktig förebild på det viset. (Nu kommer jag ha Mathilda hängandes efter mig i en vecka...)

Är du ofta ute och fottar med din kamera?

Svar: Nja… inte jättemycket. Jag brukar inte direkt gå ut, utan ta bilder på olika ”event” eller saker. Så om jag är och gör något speciellt tar jag med den ;)

Ungefär hur mkt har du i skolan varje vecka, prov och läxor?

Svar: Vi har läxa ungefär till varje lektion, och det är typ 2 lektioner om dagen. Plus att vi har ett prov i veckan nu fram till påsk. Love my life!


Slutar du tidigt eller sent, har du sovmorgon eller inte?

Svar: jag slutar rätt sent, alla dagar utom en slutar jag runt halv fyra, fyra, fast jag har sovmorgon varje dag, mellan halv tio och halv elva ;) Förutom torsdagar då jag börjar halv nio!!!

Vad brukar du äta till frukost?

Svar: Varje morgon äter jag vaniljyoghurt med müsli, och typ tre mackor. Ladddddda upp!

Hur ofta tränar du handboll, inklusive matcher?

Svar: Nu senast har det blivit fyra ;)


Vad ska du hitta på i sommar och på påsklovet?

Svar: Påsken spenderas i Göteborg tror jag. Sedan på sommaren ska jag två gånger till Götet igen (älskar göteborg), sen till Nice/Italien, efter till Österrike till släkten och sen ska jag väl hänga hemma lite. Åka till farmor i stugan maybe ;)


Kommer du komma på mitt diplomeringspass när jag blir friskisledare?

Svar: Såklart jag kommer! :D

Kommer du på mitt första dans fuego pass? (det är en massa höfter)

Svar: Jarrrrå! Du kommer ha nått att skratta åt då ;)


Vilket är det finaste klädesplagget du äger? (lägg gärna ut en bild)

Finaste är nog min balklänning. Men annars är det min Pippi tröja, som är den som jag tycker är finast till vardags!


Om ni inte skulle känna igen mig är min klänning den rosa ;)
pippitröja
Pippitröja ;)

Vilken är din favorit serie?

Svar: På TV? Helt klart One Tree Hill!!!


Tkr du Katie Melua är bra?

Svar: Ganska, har hört bättre, men väldigt många sämre ;)

Vem är den bästa friskisledaren tycker du?

Svar: heheh. Anita? Men snart Mirre ;)


Vilken låt är bäst, genom alla tider ? Du får bara välja en!

Svar: Varför är du så jobbig? Jag kan inte välja. Det går inte. Men en låt som jag har gillat ett tag nu är ”The Call” med Regina Spektor.
Regina Spektor – The Call

Hur facebook beroende är du?

Svar: heheheh vågar man svara? Alldeles för beroende i alla fall!

Vad längtar du alllllllldra mest till just nu. Om du skulle tänka efter, vad är det du verkligen längtar till?

Svar: Oj, hm. Jag längtar nog mest just nu till att ta studenten och åka till USA. Det känns som att mitt liv kommer förändras så otroligt då, och så sjukt mycket åt det positiva hållet. Dessutom vill jag vara klar med gymnasiet. Det är jättejobbigt att se alla treorna, som just har fått sina mössor!

Och, vilken resa är den bästa du har gjort?

Svar: Även om Kittelfjäll-resorna är underbara och Italien och Österrike-resorna fantastiska. Och även om jag älskade resan till Kroatien är bästa resan solklart USA resan, till New York och Washington! Helt klart!

Vilken låt tkr du är bäst i melodifestivalen? Eric Saade? ;)

Svar: Nej! Usch. Jag gillar honom, men den låten var hemsk. Lyssna på texten. Bäst i finalen var The Moniker och Swingfly. Men allra bäst var Christian Walz – Like Suicide!


Vilken marabou chokladkaka tkr du är godast?

Svar:Daim eller polka tror jag. Sombrero gillade jag också mycket!


Om du skulle skapa en påse chips vad skulle det vara för smak?

Svar: Oj. Hm. Lite lättsaltat med nötsmak? Typ cashew-nötter?

Vilka chips är godast?

Svar: Lättsaltade och Sourcream!! Alltid!


Vad använder du för smink?

Svar: Oj, det är olika. Oftast bara mascara, men ibland kör jag utan nått alls.

Kaffe eller Te?

Svar: Inget?


Myrsjöskolan eller Viktor Rydberg?

Svar: hahaha. Om det vore så enkelt, det är olika från stund till stund. Men visst var det skönt att komma bort från det där Myrsjö!!


Jeans eller leggings?

Svar: I sexan, sjuan hade det varit solklart jeans. Sen tills för några månader sedan absolut leggings, nu gillar jag båda så, ja båda två!


Vad tkr du om Sean Banan?

Svar: en liten tönt som är rätt rolig ;)

 
Vilken årstid är bäst?

Svar: Absolut SOMMAR! Längtar!!


Buss eller tunnelbana?

Svar: Buss ;)


Vilket är ditt favoritnagellack?

Svar: Färg eller märke? Jag har ju typ inga naglar så kanske stoppochväx? Hahha men färg, jag gillar det där gula nu till våren. Även fast det började snöa igen -.- Sen gillar jag ett turkost som H&M har, men inte jag, än ;)


Uppsat eller utsläppt hår?

Svar: Både och ;)

 

Hej! Jag tänkte fråga angående VRG, nästa år är det dags för mig att börja gymnasiet, och som första handsval har jag alltså VRG jarla plan, och jag tänkte bara höra, hur stor chans är det att jag kommer in där med 250 poäng?

Svar: Åh vad roligt at du gillar VRG. Jag vet inget om detta årets intagningsgräns, men förra året var det lägsta 300, men snittet låg på 315, så för att vara säker så vore det bra att höja sig lite, Keep up the good work! :D Lycka till!

Så, hoppas ni är nöjda med svaren!


Kommentarer
Mirre säger:

Tack så jättemkt! Härligt med svaren :-)

2011-03-20 | 07:46:54
Bloggadress: http://mirandasblogg.bloggsida.se

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback