Adlihtam♥

En gullegull tjej som bett mig att skriva om henne. Hennes ord är lag. Nää. Men Adlihtam, också kallad Mathilda, är en mysig chey från AIK:s hemkvarter.
Hon är ungefär lika söt som en jordgubbe, alltså mycket söt!
Hon gillar att vinna lika mycket som jag, och hatar att förlora ungefär lika mycket. Vi tävlar om allt. Utom möjligtvis skolan. Men om allt annat. Vem som är snabbast dit. Vem som först hinner kommentera logginlägget, vem som slutar först. Det är rätt barnsligt. Men roligt. Typ som när man tävlade om vem som fick trycka på knappen till övergångsstället, eller i hissen.
Mathilda har oftast usel musiksmak, och klagar varje dag på min. (Fast innerstinne vet hon att den är bäst, men vågar dock inte erkänna det.) Hon avskyr 30 Seconds To Mars, hatar säkert både OneRepublic, Band of Horses, Coldplay, The Killers, The Fray, Noah and The Whale och Kent. Men det gör inget alls. Hon får gilla elektropop om hon vill. Dock gillar hon Bon Iver och Daniel Adams Ray. Där stiger betyget.
Ibland är hon hälsofreak och tjatar om grönsaker och sallad (kanin-mat) och ibland sitter hon med tjockaste mcflurryn.
Bra klädstil äger denna tjej, garderoben är troligtvis full med snygggggggga kläder, måste kolla nångång.
Peppar otroligt bra och masserar typ lika bra.
Smart tjej som gick ut med 320 (!!!!) bra plugghjälp ;)
Skämtar och skojar och retas och Misstolkar allt och har knäpp humor. (Leker cool) Och är spanARN. Hon är förresten ARN på många områden. DansARN till exempel. Dansar Feminim Wibe (Heheh hoppas på rätt stavning nu) Nån slags blandning av hip hop och höfter?
Mathilda är decemberbarn och tror helatiden att hon är så cool som är 94 och så mycket äldre än mig. I själva verket hade hon varit 95:a om hon fötts EN vecka senare! BURN, känn på den du!


För att sammanfatta denna osammanhängande text: Mathilda du är ganska grym. Fast med dålig smak på musik. annars så rockar du fett. pusss. Nu ska jag fortsätta lyssna på bästa "The Strokes", som du säkert ogillar dem med.


Ganska snygg ibland ;) fast oftast väldigt tokig:

Jag och Issa bjuder på den ;)

OnyttARN
 

Kommentarer
Adlihtam säger:

Det var bland det finaste jag nånsin hört om mig, och det roligaste hahaha. Dock så gillar jag coldplay ;)

Du ska veta att du är grym du med och utan dig så skulle jag nog inte klara vrg! Btw, gillar att du la inlägget i vrg hahaha, så jag är endast skolrelaterat?! ;)

Ses imorgon honeybunney och tack för att du följde min lag... Nejdå menar önskning!! PussarN <3

2011-03-28 | 22:32:05
carlqvist säger:

tuff chey som heter samma som jag och är född samma vecka? ilike

2011-04-02 | 13:46:12
Adlihtam säger:

Så mycket kärlek till dig min fina annahoj <3<3

2012-03-24 | 01:16:10

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback