Döm inte människor innan du känner dem

Jag är ganska snabb på att placera folk i fack. Tyvärr. Och det är väldigt ofta som jag har väldigt fel. Det visade sig väldigt tydligt idag, flera gånger. Att någon som egentligen inte behöver bry sig tar sig tid och kollar med en, vill ens bästa, och då det är verkligen riktigt roligt att ha fel! Och att när någon som man har hört största fördommarna mot visa sig att vara någon helt annan!

Så jag tycker att vi alla borde ge alla människor en chans, och inte dömma dem, innan vi känner dem. För en varmare värld!

Kommentarer
Millah säger:

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-02-09 | 23:40:15
Bloggadress: http://millahoman.blogg.se/
ellen säger:

Fin blogg!

Läste att du gick på vrg jarlaplan, funderar lite smått på sam linjen där.

Såg att du hade 315 poäng när du gick ut grundskolan. Just nu har jag 285 poäng och tror att jag kommer höja mig i några ämnen till.

Behöver man vara extremt duktigt i skolan för att orka med att gå där? Är rädd för att jag kommer tycka att det blir för jobbigt. Fast skolan verkar ju vara sjukt bra! Kram :)

2011-02-10 | 20:15:48
Bloggadress: http://ellenlundh.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback