Grodan Boll

En Dag. Yes, en vanlig dag. Eller? Nej det vare faktiskt inte! Slutade vid 10 eftersom att vi var klara med företagsekonomin och de andra lektionerna var inställda pga. sjukt barn! Vi tog och köpte oss fikat som vi bestämde att vi skulle göra sista företagsekonomin och jag köpte grodan i fönstret jag har suktat efter i veckor. Och gissa? den var jätteäcklig hahahha! Det var inte nån chokladboll i, utan nån übersöt mandelmassegrej. Hela bollen. Trodde jag skulle svimma. Dessutom var ögonen heelskumma. Inte lyckat, så jag firade att jag bara har en lektion kvar innan jul med att se Love Actually, lite serier och somna i soffan. En underbar eftermiddag!
Och
JAG SLUTAR IMORGON!!!!

Puss, nu ska jag försöka vakna till innan träningen!

Kommentarer
hanna gunnarson från din skola...hehe säger:

MÅSTE BARA KOMMENTERA, den där grodan har jag tänkt på varenda jäkla gång jag har gått från odenplan och bara shiet vad god den ser ut, vad besviken jag blir nu haha.

2011-12-15 | 18:24:21
isabelleeeeeeeeee säger:

HAHAHAHA ÅÅÅH jag hae ALLTID velat äta en såndär groda..... men tack för varningen, ska inte göra det.... KANSKE!! men vadå? fatat inte varför du trodde det var en chokladboll inuti? O.o

2011-12-17 | 12:12:10
Bloggadress: http://isabelle.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback