The other things can wait

Åhåhåhåh. Dagen var bra ända tills ca 18:00. Innan det var jag med Mathilda och Isabelle på Outlet i solna, något som verkar bli våran årliga tradition! Jag och M köpte oss varsin tröja!
Och efter det var jag med Mor och Far i stan och åt och efter det gick jag och Lina på bio. Gissa vad vi såg. Rätt, vad skulle vi annars se? Harry Potter 7.2 för tredje gången! Och den är lika fin varje gång och jag gråter alltid på samma ställen. Och det bästa med Lina är att man kan diskutera allt efteråt :) Vad som var bra, vad som stämmer överrens med boken och vad som inte gör det!<3

Sen. Sen satt jag kvar på 444 så jag fick åka runt hela OC. Och sedan dess har jag kämpat med min matte, som jag inte förstår. Har suttit i ca 3 ½ timme den där läxan... Men nu skiter jag idan för jag ska upp tidigt och åka till Fiskeboda, för att vara med ettorna i lite mer än ett dygn! TAAGGA! Nä men det blir kul tror jag :) Tyvärr innan det ska jag både duscha och packa. Hehhehehehehe lite sent att börja packa, men vad gör man lixom om man har matteläxa till dagen efter man kommer hem.... Så nu måste jag sluta!


Puss

Kommentarer
Anonym säger:

hej hej bruden det var länge sen jag blogga nu börja jag igen kolla in bloggen som vanligt kram

2011-08-29 | 20:53:04
Bloggadress: http://lindakhazal.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback