5 veckor

Tjenare! Det känns som om det var månader sen jag satt här! Jag har hunnit med så mycket! Först Partille i Göteborg, som gick rätt så bra faktiskt, sen direkt med flyget till Nice, där jag har en stor välkomstkommite bestående av nio personer! Vi äter middag där och sedan spenderar vi 2 veckor i vackra och varma Italien. Första veckan med kompisar, andra med familjen. Vi hinner även med två dagar i underbara Monaco. Jag tror bestämmt att jag måste tillbaks dit! Det är rent överallt, alla buskar och gräsmattor är välklippta, vackra hus, märkesbutiker överallt! Och för att inte tala om bilarna. En, nej två Ferrarisar här, en Rolls Royce där, en Lamborghini bakom huset. Helt otroligt! Framför Kasinot var det packat med vackra bilar som trängdes med vackra människor! Och hamnen... jag har aldrig i mitt liv sett så stora privata båtar... wow!
Efter de två veckorna åkte vi en vecka till Österrike som vanligt, där var det dåligt väder och badade inte en gång, det är första gången i hela mitt liv! Istället gick vi på museum, shoppade och kollade på staden, och tränade för min del :) och hängde med kusinen och mormor! De sista tredagarna utomlands spenderades i Frankfurt i Tyskland hemme hos Maria! Det var toppen att äntligen få se hennes hemma, och träffa hennes familj, och vänner! Galet roligt!

Och nu de senaste dagarna har jag egentligen inte gjort mycket! Har dock inte sovit så mycket, man måste ju hinna träffa alla så mycket som möjligt nu efter att inte ha setts på så länge! Och har en ny utbytesstudent här, Harrison kommer från Australien och bor här i 4 månader tror jag :)

Jag vet inte hur ni har haft det, men jag har iallafall haft en underbar sommar, som inte är slut än! På torsdag åker jag och kusinen nämligen ner till Farmor, som är vår lilla tradition!


Frankfurt uppifrån

En morgon när jag var ute och sprang i Andora, Italien

En fin kyrka i Italien

Vägen ner till stranden

Dans varje fredagskväll i Andora!

Monaco uppifrån!

Största pizzan någonsin skådad!

Den mysiga delen av Frankfurt

Här var det tänkt att jag skulle sitta...

Bästa bilden från Tyskland!Jag hoppas det kommer fler bilder när jag har laddat över dem från kameran!

Kommentarer
caroline säger:

Hejj johannnis!! har saknat dig så!! <3 får skriva det här snabbt för jag ska precis dra ut i antibes för att äta middag men jag vill bara säga att jag har saknat dig och att vi måste ses snarast så vi kan catcha up !! det låter som om du har haft en underbar och skön sommar i olika delar av europa ;) jag åker hem till stockholm imorgon så vi får väl ses när du kommer tillbaka från farmor!! Tack så hemskt mycket för det fina vykortet från Monaco!! jag blev så enormt glad när jag såg det och drömde mig bort i lyxvärlden som du beskrev :P jag har precis också varit i Monaco för några dagar sen och jag håller helt klart med dig, vem skulle inte leva sånt liv i lyx!! vi har massa att prata om men vi hörs babe pussssss <3<3<3<3

2011-08-09 | 20:27:47
Amanda säger:

Jag skulle ha varit med, har saknat dig för mycket! Och snart åker du igen.. Men jaja, sånt är livet.. :/ <333

2011-08-09 | 21:14:56

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback