time flyes by.

Nu när påsklovet är här och framför allt vår/försommar vädret, vill jag göra annat än att sitta inne framför datorn och blogga. Och ni vill väl hellre ligga ute och lata er än att läsa min blogg, så ingen stor skada skedd.

Igår åkte jag först med Mamma, Elias och Maria till St. Eriksplan för att äta frukost på Cajsa Warg. Vi bestämde oss för att sitta ute, mycket bra val! Solen stekte, jag satt i linne och svettades kl halv elva på morgonen! Sen någon timme senare, och en plånbok mindre, mötte jag upp Amanda och vi impulsbestämde oss att ta färjan till djurgårdensom kom precis då. Sen satt vi flera timmar vid Bleckholmsbron och mös.
Väl hemma bakade jag och bror chokladbollar och njöt av solen på baksidan. Tillkvällen kom Amanda och såg Charlies Änglar och åt kladdkaka. Och sov över för första(!!!!!!!!!) gången!

Idag började morgonen med stress. Alla mina planer ändrades, men blev tillslut bra och Mathilda på östermalmstorgs t-bana, vid t-jarlen (shopping glädje!) Där köpte vi massa onyttigher och gick till humlegården där vi stannade länge och väl. När solen började gå ner bakom husen tog vi bussen till Mathildas place, och kollade på Sex and the City 2. Nu många mysiga samtal senare sitter jag med världens kräftbränna över hela ansiktet. Trots 30 i solkräm. Hm. Vårsolen är stark. Hoppas det utvecklar sig till brunbränna!  

BIlder från igår:


alla bilderna är mina


Kommentarer
Fridah säger:

SV: Haha. Ja, men jag tycker att det är du som kommit kort. Man ska ju ta en om dagen. Du tar ju typ en i veckan!!! :P

Jag brukar också lyckas bränna mig trots hur mycket solskyddsfaktor som helst... Men det är ju faktiskt ett tecken på vår/sommar :D

2011-04-20 | 10:47:18
Bloggadress: http://barafridah.blogg.se/
alexandra | fotoblogg säger:

härliiga bilder!

2011-04-20 | 16:43:08
Bloggadress: http://randomabilder.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback