People!

Nu har jag varit duktig i två dagar!
Har pluggat på utsatt tid, och nästan fixat klart allt. Ska ta det sista lite senare med en kompis. Det bästa är att jag slipper göra något imorgon på morgonen, än att läsa igen om allt igen :)

Svenska och Samhälle, here I come! :D

Hela förmiddagen har jag längtat till olika saker. Bort från plugget. Från att vilja göra om i mitt rum, till att spela Band Hero till att krypa ner i soffan och se en film.

Och nu har jag den möjligheten, att göra VAD jag vill (i princip) :D Gissa om jag är glad. Jag tror nog att jag väljer att se en film, det är det som är mest tillgängligt och går fortast att börja med. Hm... undra om jag ska se en film som jag fick låna av Fridah igår, en film på internet eller en film på datorn... Haha svårt val!


Igår var jag hemma hos Fridah och hennes famlij, en riktig urmysig familj! Elias, jag, Fridah och Miranda spelade Band Hero, för mig första gången, och fy vad kul det är, nu vill jag verkligen ha det! Jag ÄGDE på trummor (host host)


Bild: google, tryck på bilden för att komma till hemsidan
Nu har det även kommit en tidsinställnings funktion som jag ska pröva, den kom ganska lägligt, så jag ska skriva ett inlägg som ni kan längta efter i veckan, för jag har ganska mkt nästa vecka också!


Puss Puss

Kommentarer
Josefine säger:

sv: nej jag spelar inte själv ;)

haha jaaa de e sjukt scary :o

2010-10-24 | 14:21:30
Bloggadress: http://josefinek.se
Josefine säger:

sv: haha coolt;)

mina drömmar efter skolan är att antingen bli au-pair eller iaf börja plugga i antingen england eller usa, jag vill bli journalist : ) själv? :D

2010-10-24 | 14:29:52
Bloggadress: http://josefinek.se
Josefine säger:

sv: HAHAHA! asså förlåt men de här e lite skrämmande xD

2010-10-24 | 14:48:36
Bloggadress: http://josefinek.se
Mizuki säger:

åh jag vill också ha tid att bara få andas ut och göra lite vad jag vill!

2010-10-24 | 18:06:02
Bloggadress: http://mizukis.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback