Break My Heart For What Breaks Yours

Tänkte att jag skulle berätta tio saker om mig själv, vissa vet ni nog, andra kanske ni har anat!

1. Jag pluggar oftast alldeles för mkt, men väl vid provet inser jag att jag har glömt att plugga på en(eller flera)  viktiga delar -.-

2. Jag är Kristen och stolt över det. Jag respekterar andras tro, och förväntar mig att alla gör samma sak

3. Jag är jätterädd för att det ska göra ont. Det är nog det jag är alldra mest rädd för.

4. Jag har alltid för lite tid... -.- Vill hinna med så mycket och inte missa något, men man måste tyvärr sova ibland.

5. Jag har ingen som helst aning om vad jag vill jobba med i framtiden. Vilket är lite skrämmande men också skönt. Därför valde jag sam-linjen som håller många dörrar öppna.

6. Jag brukar hålla ordning och koll på saker, och ävan komma i tid. Men när det gäller bussar, nycklar och möten är jag hopplös. Glömmer ALLTID nycklarna, får alltid springa efter bussen och kommer oftast sent när jag ska träffa en kompis. (Hehe Adina, förlåt för 3 år av väntan och dåliga bortföklaringar... xD) Är nog alldeles för tisdoptimistik.

7. Blir jag stressad en gång tar det galet lång tid för mig att varva ner igen. Om jag missar bussen och måste vänta på bussen länge blir jag grymt stressad, eftersom att jag inte kommer komma i tid (Haha och jag är redan från början ute i knapp tid xD) och då blir jag alldeles jättestressad och är det jättelänge!

8. Jag sover alldeles för lite. Beroende på dag (om jag har träning kvällen innan och ska upp tidigt nästa dag och om jag måste plugga) så sover ca mellan 7-9 timmar per natt. Oftast sju eller sju ½. Inte bra. Men det är så trååååkigt att sova! Och sen så har jag faktiskt alltid varit en som klarar av dagen utan att behöva så mkt sömn ;)

9. Jag lider av hörselnedsättning. Eller lider och lider, jag märker det knappt, men jag har det iallafall xD Och tinitus ibland, fast det har väl alla... eller?

10. Jag har väldigt väldigt ofta ont i huvudet. Typ minst varranan dag. Oftast går det att leva med, jag brukar inte tänka på det. Fast när jag gör det så känner jag ju: Oj jag har visst ont i huvudet, igen...-.-. Men ibland går det inte att uthärda. Alla i mon familj har migrän, en vidrig huvudsjukdom som gör att man får hemskt ont i huvudet. Och grejen är att den går inte över så lätt, det är inte bara att lägga sig och sova, för man kan inte somna, för det gör så ont. Jag tror att jag har haft det en gång. Förra veckan på måndas kvällen tror jag det var. Eller tisdags kvällen. Det var hemskt! Så jag vill VERKLIGEN inte ha det!! Puss! Hoppas ni fick veta nått nytt!

Kommentarer
Miranda säger:

Jag tycker också det är sååå tråkigt att sova! Man bara slösar bort massa tid genom att bara andas och blunda. Förutom när klockan ringer, det är då jag vill sova!! ;)

Ha det grymt!! Kramar <3

2010-10-27 | 15:00:05
Bloggadress: http://livetsommiranda.blogg.se/
Adina säger:

Hahahaha det var men nöje jag stod och vänta xD faktiskt visste jag nästan allt det, känner mig agnska stolt :D <3

2010-10-27 | 21:01:12
Bloggadress: http://http:/miadina.blogg.se
amanda säger:

Trevligt att få läsa lite mer om dig och jag håller med dig på många av de punkterna :)

2010-10-30 | 18:28:08
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback