Valborg

Det var en lungn valborg i Nyckelviken, och det tackar jag för. Jag hade inte orkat med massa fulla människor då tror jag. Jag jobbade för Skuru där med Sara O och Rebecca och sålde kaffe, bullar korv och sånnt ;) VI gick runt och snackade lite också, det fanns tid för det, var där mellan 17 och 23 ;) Men vi hade det skönt :D Vi gick även fackeltåg och jag och Becca fick tända brasan som var ute på vattnet. Vi åkte båt med värsta sociala mannen som berättade om brasan typ. Engång ahde det blåst så mycket att flotten den var på hade blåst ut i "stora" vattnet dår finlandsbåtarna går xD Hahah. Iaf så hade vi två facklor var. Och en av dem tappade jag i vattnet xD Hahah. Och den andra låg as länge och brann, utan att tända på något annat, som tur satte Becca igång brasan mkt fint :D

Innan var jag i forum med Nathalie och Adina, jag hittade inget men åt två BKool på BurgerKing (SÅ GODA!) Juste jag hittade ett par jeans på Cubus som är kärlek, och en väska på Accent, måste önska mig dem i födelsedagspresent!


Imorrn ska jag nog vara med Maja och Adina och sen ska jag och Adina och Mirre gå och handla frukost för vår lilla PicNick på måndag ;)


PUSSHEJ

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback