Sjundeå Cup 2010

OBS LÅNGT INLÄGG


Båten vi tog lämnade hamnen på torsdagen. Jag, Amanda, Sara och Hanna satt mest runt i början, käkade godis och snackade strunt och hade det allmänt mysigt. Förutom när jag skulle få tuggumi av amanda, och jag sa Ååååh! Ganska högt. Tyvärr gick ett helt lag med killar förbi då. Riktigt pinsamt! Efter maten var det lite fritid och vi satte oss på samma ställe igen. Nån gång vi niotio tiden gick vi upp till ett disco, där var det karaoke i fullgång. Vi drog oss såklart inte och sjöng flera låtar ;) Sen snackade vi med "hockeyfrillorna" Ett finskt lag, och alla snackade genom en enda kille som kunde svenska xD Hihi. När klockan blev senare var dte dags för ddddddISCO! Najsnajs! Med hög bra musik utbytte alla svett på dansgolvet, ibörjan bara vi och finskarna, men sen kom en svensk kille som dansade... ja låt oss säga lite annorlunda xD Det bästa var att några träffade honom på mcdonalds dagen efter ;) Sen kom ett gäng lite äldre, fast unga killar och det blev allt varmare och varmare. Genomsvettiga samlades vi kl halv ett för att ta en dusch och sen hopp i säng. Fast sov, det gjorde vi inte förrän kl 4 (A)

Klockan tio landade vi Helsinki. Enormt varmt väder slog emot oss, och alla köpte genas varsin liter jordgubbar. Smarrigt värre! Jag, Amanda, Sara, Hanna, Hanna och Fanny gick omkring tsm i stan och hittade ett shopping center där vi åt och köpte lite grejjer. Hittade sedan ett större center där man fick gratis glass. Perfekt! Ett tag låg vi och glassade på en liten gräsplätt, och sen gick vi till  Tempelgatans kyrka, en kyrka som var insprängd i berget. Mkt häftigt och vackert. Vi hade några timmar till i Helsingfors så vi gick tillbaks till H&M för tredje gången, och nu hade alla köpt nått på H&M ;) Hihihi. Äkta svenskar :P Sedan tog vi ett tåg till Sjundeå, där bodde vi i Svenska skolan, och när vi hade bäddat var vi tvugna att gå ut och sola mer!

På lördagen vann vi första matchen. Och förlorade andra. Men det soliga vädret gjorde att man inte kunde vara sur och ledsen. Vi la oss istället på ett par blå prickar och diskuterade hur min drömkille ser ut, jag och Hanna Vt ;) Sen kom det en ambulans helikopter och då var vi såklart tvugna att gå dit och titta ;) En man hade typ fått hjärtattack eller nått sånnt läskigt! 
Varje kväll kom ungdommarna till skolan vi bodde på och hade en tiominuters/En kvarts  "Fest" eller "möte", de kom dit, hade musik och dricka med sig och åkte hem igen. Kul liv säger jag bara.

Söndagen fick börjas med att packa så mkt som möjligt. Sedan var det dags för matcher. Usch det gick inget bra och vi förlorade, och kom femma. Typ hela mitt lag sörjde ett tag, jag tror alla grät. Det var ju lite tråkigt, för det var ju sista cupen tsm, vi ska ju bli A-flickor nu, och sen juniorer. Det andra laget vann iallfall brons :D Mycket najs :) Och trea och Femma i finlands största cup är ju inte särskilt dåligt (: Vi tog mini bussar till båten och resan hem var inte äns hälften så rolig som dit vägens :( Vi träffade StekARN nr 1,2,3,4 och fem. Ettan var med på ditvägen också och nummer två förföljde oss och tog kort :O Läskig. Han var ensam på båten och trodde han var nått. Sen var ett innebandylag, härifrån, 94:or med också. Några går på skolan. Det roligaste den kvällern var när vi mötte en asfull tjej som försökte matcha ihop oss med det laget och StekARN nr 2. Läskigt! Och hon måste sett dubbelt, hon tyckte det var så läskigt att vi var så många som lyssnade och sprang i väg flera gånger. Vid halv ett den kvällen var alla helt slut och gick och la sig snällt.

Måndagen var ganska seg, och när jag kom hem var det låst. Fantastigt! Var tvugen att åka till Elias skola och hämta nyckeln. Lagom till jag var hemma började mitt Hempråk som jag var tvugen att gå på. Så hade det inte särskit lungt den dagen, fast jag var ledig!


Har inga bilder alls tyvärr, eftersom att Madre och Padre hade med sig kameran till Tyskland och bröllopet ;)


Hoppas det inte var alldeles för långt! Puss och kram <3

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback