O M G

OMG-OMG-OMG-OMG-OMG-OMG!!!!!!
GISSA VILKA SOM KOMMER TILL SVERIGE DEN 21 JUNI? Du har fel!!! Nej jag bara skojja! JA DET ÄR SANT! KRISTEN STEWART OCH TAYLOR LAUTNER! Mina älsklingar! GOSH VAD NAJS! Åh vad jag längtar!

Kristen Stewart och Taylor Lautner till Sverige

Kristen Stewart och Taylor Lautner från Twilight-filmerna väljer Stockholm som en av tre anhalter i Europa inför premiären på Eclipse.

Twilight-filmerna har en stark fanbase i skandinavien och det är anledningen att skådespelarna väljer att besöka Stockholm, Berlin och Rom i samband med premiären av Eclipse, den tredje delen i Twilight-sagan.

- Att skådespelarna väljer Stockholm som en av tre exklusiva anhalter på sin promotionturné är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor har valt att komma till Stockholm, säger Nordisk Films distributionschef Pia Grünler.

Källa: Nordisk film

Mina Källor:SF och Fridah

 Bild

Ojojojojojo vad kul det kommer bli, det är då han kommer att falla för mig :D <3


Är så gladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladgladglad


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback