Lägerkänslor

Åh. Jag avskyr den där känslan man alltid får efter läger, även om det inte änns var ett helt dygn som nu. Ni vet den där känslan av att hela världen är grå och trist och att ingenting är roligt. Och man är sjukt trött för att man har varit uppe på tok för länge. Ända tills det blir ljust ute igen. Så känner jag nu. Det är så tyst och man saknar gemenskapen man har där, man saknar att det alltid finns nån man kan göra saker tsm med. Så därför tänker jag återuppleva helgen genom att skriva ner det här. Mycket intressant för er. Eller inte. Hahaha.

Det började att vi kom dit på eftermiddagen och åt lunch med killarna, och umgicks med killarna i nån timme innan de var tvugna att sticka. Då lekte vi lite lekar för att lära känna varandra lite och lära sig allas namn, eftersom att det var tjejer min ålder till 20-25 åringar där, så man kände inte alla innan, men det var bara kul, jag älskar att lära känna nya folk :D Sen snackade en ledare lite om vad vi skulle göra under vårt dygn och sen fick vi sitta i grupper och diskutera ett par frågor som rörde Kärlek, Relationer, Sex, Självbild och Gränser. Jag tror att det är bra och väldigt viktigt att få prata om sådant, speciellt för unga tjejer. För mig kändes det väldigt bra att få höra att andra tänker och tycker som jag vid frågor som jag själv funderat på, och att andra tjejer har samma värderingar och dragit liknande gränser för sig själva. Det var väldigt skönt att känna att man inte var ensam om dem, och det gav mig som nått stöd och jag kände mig starkare, och jag tror att alla andra där också kännde på det sättet.
Efter våra seriösa och djupa diskutioner var det dags för mat och sen fritid :P Vid tiotiden samlades vi nere och alla satte sig och sjöng, rakt uppochner utan musik. Det var så mäktigt att få känna gemenskap från alla genom sången. Och det var så vackert. Jag kom på mig själv att jag satt och log för mig själv pga det :D. Sen var det bastu tajm, så på med bikinin och sen gick vi ner i mörkret till batsun. Och såklart bangar man inte för att bada ;) Så nu har jag tagit mitt första dopp (: Efter doppade vi huvudet i tunnor för att få håret blött så man kunde smörja i hårinpackningen, och efteråt uppe i huset var det dags för ansikts mask. Jag valde en som stelnade på huden som man drog av sen. Sjukt kul och läskigt, men man kunde inte röra på ansiktet när den satt på, så skratta var omöjligt och att äta alltförstora kex eller godisar gick inte heller ;) Med hår, ansikte och naglar fixade gick vi sedan och la oss. Inte. Nej nej inte än! Vi snodde med oss chips, godis och kex och satte oss uppe och snackade. Tyvärr va vi för högljuda så vi fick flytta ner i köket där vi försökte poppa popcorn, men det fanns ingen micro och te fick vi inte heller något för vattenkokaren funkade inte. Hm. Vi var ju tvugna att slå killarna så 5 över 03 gick vi upp och sov. Inte nej, jag bytte rum för att inte störa Amilia och Lydia som skulle sova då, och sen satt jag, bella och Jaqculine och snackade om saker som vi inte ska gå närmare in på. Kan ju säga att samtalsämnena var ju inte direkt på någon hög nivå. Klockan halv fyra har nästan alla mina hjärnceller gått och lagt sig plus att vi hade ju snackat om djupa grejjer hela eftermiddagen.
Så vid kvart över 4 gick vi och la oss, Jag B och J :) Och klockan åtta fick vi gå upp igen. Lovely! Snabb frukost, städ och sen hejdå!Japp det var mitt dygn :) Inga bilder för jag glömde av kameran X) PUSSPUSS

Kommentarer
Adina säger:

låter som du haft det underbart! :D <33

2010-05-09 | 20:55:21
Bloggadress: http://miadina.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback