Lagdag+Sunday

Vår lagdag igår blev ju lite halvt misslyckad, efter att ha åkt ut till björnö, och precis kommit ut påvattnet och knatt fått på sig "Kjolen" det där skynket man ska ha för att inte bli blöt börjar det regna småspik, asså det bara vräkte ner! Sen slutade det och regnade lite av och till. Kan ju berätta att två kajaker slog runt, alltså fyra tjejer i sjön :P Och en som ramla i när hon skulle gå ur :P Sen fick vi åka till nåns sommar stuga eftersom att vi skulle varit ute på en allmänplats inärheten, men efterso  att dte regnade gick inte det. Där hade vi mysigt och snackade lite med 94, körde lekar och sånnt. Sen åt vi (hamburgare) Har ätit burgare 5 ggr den här veckan xD Och sen var det sammarbets övningar och tillsist fotboll jag inte kunde vara med på :( Men nu kan jag iaf stödja på foten och går på en krycka :) (Y) Tummen upp :P Bara det att jag lyckade klämma onda oten i bildörren så att den började göra dubbelt så ont! Sen när vi kom hem var vi så kalla att jag och amanda gick och bastade, sen grillade Chrille åt oss och sen mumsade vi chips och godis framför EuroVison Song Contest, synda tt inte Sverige var med, men äntligen den låten man hejjade på som vann, Tysklands Satelite :) Sen var det ju nån skum snubbe som gick upp på scen mitt under Spaniens bidag :O

Idag har jag varit på konfirmation, vackert :)<3 Och sen på Moas dansuppvisning, som visade sig vara Nelly och Linneas med :) Kulkul :) De var duktiga, speciellt en ubergrym kille som var kanske 17, som dansade så stört bra!!

Värre med dagen är att jag har massa plugg bakom och framför mig--> Hinduism och Buddhism prov imorrn, plus att Padre stack till Holland idag. Plus att nu när min fot börjar bli bättre, tror ni inte att jag lyckas göra illa mig igen då? Jodå! Fick en hel kanna hett kaffe över mig! Mysigt värre! Benen, magen och såklart högerarmen, den armen där jag har kryckan! Lovely! Och där svider det nu totaltjättemycket, men det bränner inte lika mkt iaf, och har bandage och sånnt skit på mig :( ÅH OLYCKSBARN nr 1!!! Men det läskiga var att först gjorde det JÄTTEONT och sen efter några sekunder 5-10 typ så försvann all smärta. Jag ba: Det är lungt det känns inte mer. Tänk om jag inte hade spolat kallt vatten då! DÅ hade gjort riktigt ont nu! Men det var tydligen chocken, vad läskigt!


Nej nu ska jag plugga :( Är dötrött :( Pusshej


Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback