Girls just wanna have fun

Kom på i fredags att jag har träffat stora delar av laget varje dag i mer en än vecka, från torsdag till fredag. Snacka om familje känsla! Haha ;)

Har legat inne den delen av dagen jag har varit hemma idag, sett en och en halv film, halva New Moon, och en film som heter Raise Your Woice, med Hilary Duff. Åh vad bra den var! Och åh vad sorglig! Grät flera gånger! Innan det var jag i kyrkan, dop ;) Och tillbringade en tid på akuten och röntgen. Juste. Ni vet inte. Jag har strukat foten, illa. På mjukdelen. Tyvärr. Får inte träna på ett tag enligt doktorn :( Precis när vi har börjat med 94:orna och precis när jag köpte Sommarallkortet på friskis. Det var så typiskt, precis innan vi åkte till Öbergs var jag och Amanda på Friskis och löpte på löpbandet, mkt roligt, och köpte kortet då. Och sen åkte vi dit, hoppade studsmatta ett tag och gick in sen för att se på Hockey. Besvikelse. Sverige var 7,5 sekund från att vinna, eller ca 20 cm. Usch. Och sen gick vi ut och hoppade igen. och lekte en lek, "inte nudda bollen" och då var jag väl lite oförsiktig och hamnade snett med foten och jag hörde hur det knäckte till i foten. Då var det kört och jag fick binda en fryst Wok-påse på foten och kunde inte röra på den alls utan att det gjorde svin ont. Idag går det bättre, kan sätta ner foten, men inte lägga någon tyngd på den, går på kryckor, fast jag SUGER på det xD Och upp i trappor får jag krypa på knä (a) Lyckad jag är. Men fick iallafall tröstglass på Sthlms Glasshus idag, äppelpajglass, smart smak va? ;)

Jobbigt att gå till skolan imorrn. Det kommer ta år. Stackars Adina som måste gå med mig. Åh vad jobbigt det är! Tur att den inte var bruten!
 Rekomenderad film :D

PussHEJ

Kommentarer

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback