Daily News

Vi hade Janne på Hemkunskapen, vilket resulterade i att vi fick sprite till vår frågesvarning, och inget läxförhör :D. Sedan fick vi också se skolas gym, som vi har varit nyfikna på ett tag xD

Vi hälsade även på Syo, för att lämna in Adinas omvals papper, och fick då se att 3 föruom jag i skolan har valt VRG till gymnasiet. Två dans och en Sam som jag. Det var en som heter Filippa, en som heter Janine och Cecilia från min tyska. Om båda vi kommer in och läser tyska kanske vi hamnar i samma tyska grupp. Igen. Hahah det vore lite kul ;)

Kulturkvällen:
Vi började med att se alla uppträdandena i en och en halv timme ungefär. Några bättre än andra ;) Min favorit låt var med, Hero of war :) En tjej som spelade fiol mkt bra och fyra tjejer i nian som sjöng en låt från musikalen rent(?), de var väldigt duktiga och sjöng olika stämmor helt utan bakgrunsmusik, gjorde störst intryck på mig. Förutom att HÅKAN var där, Håkan från Håkans bar! FärjanHåkan! Snacka om coooooooooolisch!
Efter det satt vi ett tag och vid blåbänken och sen kom Gisse och Torsten och låssades att de var coola. Vi tyckte det var askul (men lite små pinsamt, man hänger ju lixom inte med lärarna xD) Medans alla andra bara stirrade skummt på oss x)

Sen fick vi vika kuber( Ja, vi fick VIKA KUBER(!!!!!) medans andra lag fick baka, spela singstar, foto, you name it.) Men vi skulle tydligen vika varsin kub i hela A-laget och sätta på en platta. Min var finast med pärlor!<3 Hihi. Sen hade vi drama. Och det var så enormt kul att jag dog. Asså först börjar det med att gisse asskrattar och smittar av sig på Marika som skulle introducera oss. Så de står och skrattar ett tag och Gisse kan inte lugna ner sig, och precis när det avtar så säger någon " Gisse har du druckit ur Tores kaffe?" (tore är en musiklärare som är mer än skum som alla tror går på något)  Och då är hon i gång igen. Sen fick vi göra olika scener och min grupp fick göra om vår scen och skulle ha olika teman på det. Tex. Skräck där vi skrek som galningar, eller musikal där vi skulle sjunga. Det var väldigt roligt! Och gisse satt och asgarvade och grät medans Catarina skrattade så tyst att hon skakade och hade tårar i ögonen. Hahah mycket rolig kväll!

PUSS OCH KRAM

Kommentarer
Cecilia H. säger:

JAAA!!! Fett kul det skulle vara ju! Men vad har du sökt för linje på VRG? :D

2010-05-07 | 13:51:21
Bloggadress: http://thececiliaworld.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback