Aktion långa naglar hösten 2010

Japp. Jag ska SÅ ha långa naglar tills jag börjar gymnasiet. Så det så. Alltså är det bäst att börja nu med att låta dem växa till sig och bli fina.  Så om ni ser mig bita på naglarna, säg till mig!

Igår var lugn. No lektionen bestod av att jag halvlåg på ett bort mot ett skåp med massa skyddsförkläden under mig (mkt skönt) och pluggade till nationella och att Orkidé stod och var inne på datorn. Eftersom att torsten inte var där, utan hade matte muntliga med ett par, så var det bara vi som faktiskt var i klassrummet. Eller jo, några kom ett tag för att spela lite baseball (en fotboll och en lång pappersrulle) och hålla på att skrika. Sen blev det tyst igen. Och det var SÅ skönt!

När jag kom hem skulle jag fortsätta plugga, men kunde inte koncentrera mig, allt som gick in gick direkt ut på andra sidan, så jag bestämde mig för att gå ut och springa. Det var faktiskt en av de få gångerna jag faktiskt har njutit av att jogga. Det var fint soligt väder, men det störde inte där jag sprang i skogen, och med musik i öronen kunde jag tänka på något annat. När jag kom hem efter en halvtimme-förtiominuter gjorde jag vår fys och efter kände jag mig mycket med koncentrerad och mycket duktig :D

Idag hade vi NO-nationella del A det första vi hade. Så i två timmar satt jag och skrev för fullt på alla slags frågor, och hoppas verkligen det gick bra nu! Höll på att missa en, skulle precis lämna in, när jag kände på mig att jag borde kolla så att jag verkligen svarat på alla a,b,c,d och e frågorna. TUR DET! Och sen efter fem minuter var det dags för att planera ett labb, att se vilket ämne som först gjorde så att jäst började producera koldioxid. Svårt värre i början, men kom sedan på ett sätt.
Annars har dagen varit som vanligt med orientering på slutet. Känns bra att inte ha någon träning idag, men lite rastlöst. Kan nog få den tiden att gå med hjälp av Hemkunskaps läxan och facebook (a) Hihi


Ta hand om er!<3

Kommentarer
Jossan säger:

Man ska använda en ballong på LABen... En klass i min skola gick veta det innan. FUSK ;O

2010-05-05 | 21:37:09
Bloggadress: http://kristens.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback