Radisson BLU at Rostock

Gårdagen var som julafton. Eller liksom som tiden innan Tomten kommer. Man väntar och väntar och väntar och dagen tycks aldrig ta slut. I mittfall var Fridah Tomten, det var henne jag väntade på, och hon var faktiskt mer lik Tomten än jag trodde, hon hade med sig ett paket, två filmer till resan, Love Actually och Maid Of Honor (Brudens Bäste Man) Vi så den sista idag, faktiskt riktigt rolig och bra gjord, jag skrattade flera gånger. Men iallafall så låg vi uppe och var dyngtrötta igårkväll och snackade och skrattade åt allt. Tror jag. jag mins bara att jag såg sudddigt (Nej vi var inte fulla) och att jag sa att jag ville äta upp Taylor Lautner... xD och att Fridah sa att hon kunde sova på en filt på golvet, så trör var hon och att jag då skojjknuffade ner henne från sängen xD Hahha ointressant jag vet! :D
 Nya filmen :)

Idag har vi bara åkt. Åkt hela tiden. Åkt bil. Åkt mer bil. Åkt båt i sex timmar. Och åkt mer bil igen. Men nu är vi på Hotellet här i Rostock, Tyskland. Och Fridah har tagit sig en kopp kaffe (NARKOMAN!) och lagt sig i ett varmt bad. På båten skrev de fel på typ alla svenska meningar på alla skyltar. Typ "Släng ej skrä ech sådant i toiletterna" Mycket störande och kränkande!

Vi har mest sovit, sett film (She's the man i bilen och Ice Age & Miss Secret Agent på tyska på båten. Kul för Fridah xD Men sen sov vi inne  i biosalongen också, för det va jättemycket plats där och vi hittade inga andra stolar. Så vi sov till en action-polisfilm på tyska... hm... Sen har vi spelat spel, hängt i shoppingen och ätit :) Och nu är vi här, i ett regnigt Tyskland. Men inte hänga lepp för det för att det ska vara 30+ VARENDA dag i Prag! WOHO säger man då! :D
Löööve den här filmen!

Imorrn ska vi upp och jogga (Iallfall jag) Kan vara rätt skönt inför en dag till i bilen, har ganska mycket ont i knäna nu. Asså bilen är ÖVERFULL. Men Whatever jag gillar livet nu! Livet leker! Jag&Fridah + Prag = En STRÅLANDE kombination :D Ska bli gryyyyyyyym! TAGGGA!


Nu tror ni att jag är osocial mot Fridah, men ack nej, hon badar ju :) Så jag bloggar och tittar facebook :D Helt okej för oss båda tror jag :D

I bilen idag hände wierdaste grejjen! Jag höll på att somna, eller så sov jag, fast musiken jag lyssnade på spelades upp i drömmen! Iallfall, det var låten Decode av Paramore (Grym låt btw) Iallafall drömde jag att jag hade fått en höna av Bella (I twilight. Jag vet jag kan inte skriva ett inlägg utan att nämna dem...) (En höna av alla grejer) Och sen så stod jag på en parkering och så var det isigt och så skulle en kille backa ut med sin bil och halkade på isen och körde på mig. Och då vaknade jag med världens ryck! Asså megabaoutasuperryck! Så mycket att jag kastade upp mobilen jag höll i handen! Galet läskigt!

 Paramore<3

Typ nått liknanade såhär (fast finare) Ser vårat rum ut :D


Jag har tyvärr inga bilder alls jag kan visa er från dagen, men ni får titta på de andra jag lagt upp istället, som alla kommer från google ;)

Kommentarer
Sarah säger:

Hahaha, minst sagt lyxigt rum där du ;)Svar:

Håller faktiskt på och skaffar videofy.me as we speak! ;) fast just mordet är inte filmat, tyvärr...

Men vadåå? Svart spets är ju det enda som duger! Han har väl rätt att dö med lite värdighet ;O tänk å bli dödad med en beige tant-trrosa- MINDRE KUL VA?? :O ;)

2010-07-06 | 00:15:43
Bloggadress: http://ww.baralillasarah.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback