Prague-feelings

Nu har jag packat klart, nästan iallfall. Några små grejjer ska i. Just nu lyssnar jag på Christina Augileras Genie In a Bottle.  Längtar så mycket tills Fridah kommer ikväll, och till vi åker iväg imorgon och till vi är framme i Prague... Härligt!

Det är riktigt varmt, helt underbart! Och har fått in alla låtar nu, och med musik kommer man långt, allt blir så mycket roligare och lättare med vrålhög musik tycker jag :) För utom att sova möjligtvis :P

Solglasögonen vore horrible om jag glömde, fast jag planerar iofs att köpa ett par till :) Mina är helt uttöjda och halkar ner helatiden, efter att stora delar av klassen provade dem på Utö...

Klockan är halv tre. Låångt kvar tills Fridah kommer. Och det ända jag ska göra mer tillsdess är att prata med Adina och låna en/flera böcker. Eller så lånar jag böcker från Amanda ist :P Men hon är/var på Sherks förhandsvisning, så får vänta tills hon är hemma igen :)

 

Bye!

Kommentarer
Sarah säger:

Vilken fin kommentar! :D Kul att du läser bloggen!

Du har ju en väldigt fin blogg också, ska kolla in här oftare! :DJag har väl varit lite otydlig med Partille Cup grejen, jag spelar inte, jag dansar på invigningen :)Men ska du på invigningen? Kolla efter mig i så fall! Kommer vara ganska lätt att se , hehe ;)Kram!

2010-07-04 | 14:51:59
Bloggadress: http://baralillasarah.blogg.se/
Anonym säger:

Jaa :D

Men du, bara nyfikenhet, hur hittade du till min blogg? :)

Bara kul att veta :)Kram!

2010-07-04 | 16:07:28
Sarah säger:

Ojj, glämde skriva namn på förra kommentaren, det var jag iaf ;)

2010-07-04 | 16:08:19
Bloggadress: http://ww.baralillasarah.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback