Is there something in your head thats not about Twilight?

Well I don't think so.

Allt jag tänker på, pratar om och drömmer om handlar om Twilight. Hela tiden Twilight. Och jag är ledsen att det smittar av sig på bloggen, jag har ju lixom inget annat ställe att göra av det. Jag lovar att jag har skrämmt iväg ett antal läsare pga mitt eviga tjat. Men som sagt. Jag kan inte sluta!

Jag länger så in i bomben mycket på att DVD:n ska komma ut av Eclipse. Så att jag kan se den igen. Har typ abstinens, jag MÅSTE se den! Den är så himla bra. Och rolig, det finns så många klockrena scener! Den kanske finns på internet? :D Älskar när Jake säger: "After all, I'm hoter than you!" Till Edward när han ska värma Bella :) Och typ när Edward lämnar Bella till Jake, så tar han henne och typ hånglar framför Jake, och sen när hon kommer till Jacob, så säger han: "Hello Beautiful" Och kramar henne hårt.... HAHAHA klockrent!


Okej, jag tänker på två saker till, tortyr-träningen ikväll och Gymnasie-slutliga-intagnings-grejjen, som man får reda på imorgon på eftermiddagen! Fattar ni??!! Imorgon får jag veta om jag kommer in på Viktor Rydberg! Det är G A L E T!

Elin åkte hem imorse... Tyvärr... Vi har haft jättekul tsm, med Gurkkrig, Heavy-sånger och Majsbajsare. (Intärna skämt, det är inte meningen att nån annan ska förstå, så bli inte ledsen om du inte fattar xD)


Idag köpte jag första Twilight-boken (såklart) på engelska i forum, samt en väska från lindex och en Twilight-tidning. (Såklart) Och fick fästing vaccinet.Och titta, Eclipse har slagit rekord! 

It was a total Eclipse from the start.

The blockbuster third installment of The Twilight Saga opened to a staggering $30 million on its first night/morning in North America.

It surpasses the previous midnight record holder, which was New Moon at $26.3 million.

The last film in the series, New Moon, earned $72.7 million on November 20, 2009 to set the all-time opening day record.

Källa


Och nu ska jag sova/läsa, sjukt trött efter att ha gått upp typ kvart i sju, måste va pigg till träningen :)


Kommentarer
Twilight nörd;P säger:

Haha det käns bra att veta att man inte är ensam om att bara ha twilight i hjärnan!! =)

2011-02-10 | 17:58:25

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback