Suburban

Jag bor i en förort (surburban) Men idag har jag åkt in till stora huvudstaden och varit på Nationalmuseét och på donken ;) Jag åt chicken mc nuggets :D Vi hade en nederlänsk guide som var både rolig och bra, fast hon bröt ;) På museét var det jätteinteressant, det var en utställning om skönhets idealet, och omöjliga kroppar. Det handlade om att man i alla tider har målat av folk och bättrat på dem, och alla vill se ut som dem, och att de har vart olika. Tex. hade de en bild på en man med assmala ben och tvådelat skägge  som de kallade för snygg-erik, men inte var han enligt våra ideal. Och nu ska man vara smal och ha stora bröst om man är tjej och vältränad med biceps och magmuskle om man är kille. Sen fick vi måla en gubbe från fyra olika tider med olika skönhetsprinciper och se hur det blev, och det var jättekul och vår tjej blev finfin ;) Kanske får ni en bild på den :D
Men det bästa var att det blev massa diskutioner-där iofs vissa svar var mer intelligenta än andra- där man fick se hur andra tyckte och tänkte om saker, och det var interessant! :D För man pratar inte så ofta om vart man tex. rakar sig och varför med sina klasskompisar xD (det var såkalrt inte det som var interessant, insåg att man kunde misstolka detxD) Och typ om man höll med att det faktiskt var snyggast med smalkropp och storabröst?
Iallafall var det kul och lärorikt! :DSen har jag vart på träning, och när man är på träning med Ben är det alltid lika jobbigt, först jogginig (där vi iofs stannade och körde pepparkakskull mitt i för att slippa ett varv till, för vi var tidiga xD) Sen fys i korridoren (ni kan tänka hur mysigt det är...) Och sen direkt in i hallen med spurtar och ruscher, man var död efter ca 15 min på inneträningen!
Men vi fick iaf spela mycket match och skott, och det är kul! :D Och sen slapp vi fysen i korridoren på slutet :) För vi körde match ist :D (Y)

Och sen gick vi till bilen med Sabina, och jag och hon ba samtidigt: Åh vad gott det skulle vara med pankakor nu! hihi. VI fick gå till korset eftersom en lastbil hade kört i diket och krockat med berget, så ingen kom för bi! :O Han hade stått där i en timme när vi kom dit så när vi åkte hade den stått där i tre timmar! :O Och Polisen var där, och jag och Amanda skulle över vägen, och jag ba: Det står en polis där, och amanda ba: Johanna gå på, vi är redan sena. Så jag gcik, och sen ba: Johanna! JOHANNA! Och sen sa hon: Det står ju en POLIS där, kom vi går nere!
Haha det var ju de jag sa xDNu ska jag nog duscha, efter att Erik Grönwalls låt är slut<3333333
 En sånn dusch skulle man ha, med bänk :D<33

Sorry för det långa inlägget, men jag ville få ner det ;)

Puss, vi hörs imorrn<3

Kommentarer
Else-Linn säger:

Jag tränar Aerobics, dans och styrka/bas :) Du då? Och vilket friskis tränar du på? :)

2010-01-12 | 22:52:15
Bloggadress: http://elselinn.blogg.se/
S. säger:

Sv: Jag sov jätte bra.Vad kul, jag har aldrig vart på Nationalmuseét.

2010-01-13 | 07:39:05
Bloggadress: http://lookschic.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback