Choose a Star

(Var rubriken grammatiskt korrket?Hihi)

Kan knappt andas, halsen bränner, huvudet värker och öronen med. Jag försökte mig på lite botning genom att blanda ner honung i filen. Får se hur det hjälper. Men måste gå till skolan idag, ett halvstort prov har vi idag, och sen ska min grupp mötas och diskutera, så det får jag inte missa. Dessutom ska jag plugga med M och C. Men som tur var har vi bara en lektion idag :) 

Nu ska vi inte vara så deppiga, istället utmanar jag er! :D
Om du skulle byta plats och se ut som en kändis, vem skulle det vara och varför? (Förtydling: Ni måste alltså inte välja nån av de två jag valde här nedanför ;))

Jag har två, antingen Blake Lively för att hon är en sånn naturlig skönhet, alltid har fantastiska kläder och helt underbart hår!  

Bild

Eller Jessica Alba för hon är GORGEOUS. Hennes leende är jättefint, och dessutom är hon grym på att dansa! Hon är cool!

bildSÅ, vem skulle ni välja? :D Puss

Kommentarer
Caroline säger:

Jag skulle lätt välja Blake Lively!!!!!!!! Hon är så otroligt snygg och hennes hår är alltid perfekt! Man kan nog inte säga att hon kan ha en bad hairday ;)

2010-12-06 | 17:56:32
amanda säger:

Jessica Alba är verkligen vacker, men om jag hade fått vara en känd person för en dag hade det nog varit Robert Pattinson. Haha. Hade varit roligt att få uppleva det han är med om. Om jag hade fått vara en tjej så hade det varit Kristen Stewart och det är för de håller på att spela in Breaking Dawn nu och det hade inte varit fel att vara där nu :D

2010-12-07 | 14:17:56
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback