Svar till Maiza


Hej Maiza. För det första måste jag bara säga att det är jättekul att så många hittat hit och vill ha svar från mig. Och att det är så många som funderar på Jarlaplan.

Jag kan ju berätta att det finns en väldig rolig bild i ett av klassrummen som det står: "I used to have a...life." Vilken är väldigt klockren. Dock håller jag väl inte riktigt med, visst är det mycket plugg, men det är det ju på gymnasiet. Det varierar väldig mycket också. Den här och nästa vecka tillexempel har jag hur mycket att göra som helst, men de två senaste hade jag knappt nått, så det är lite olika. Sen måste jag säga att jag hinner med att för det mesta träna minst två gånger i veckan, träffa kompisar, slappa och blogga, ungefär som förut då :) Men som sagt, det kan vara sjukt mycket att göra att man bara sitter en hel vecka och pluggar. Men det viktiga, det är så värt det! Själva skolan är grym, man lär sig sjukt mycket, stämningen och människorna (de flesta) är jätteunderbara och massa roliga påhitt och annorlunda uppgifter gör allt mycket roligare, dessutom är vissa av lektionerna på engelska. Jag har historia, engelska och idrott helt på engelska, och jag hoppas jag är grym på engelska efter dehär tre åren. Alla säger ju att tvåan är värst, men än sålänge ångrar jag verkligen inte alls mitt val, är grymt nöjd! Datorn... jag vad ska jag säga om den. JAG ÄLSKAR DEN! Det är en HP TouchSmart tm2 om du vill kolla upp den, men den är jättebra och den är alltså med touch (grymt coolt) så man kan skriva anteckningar med en penna på datorn, rita som vanligt i paint osv. Så den är faktiskt bra och rolig! Och lite kul info är ju att Carrie i Sex and the City har en sån här dator :) Dock får man betala 6000 för den, men det är rätt billigt, med tanke på att den kostar 12000 i vanliga fall! 


Så det där var nog det mesta. Hoppas du fick svar! Var du på öppethus och infokvällen förresten? Om du har fler frågor är det bara att fråga på!

Kram

Kommentarer
Maiza säger:

Tack så otroligt mycket! Det hjälpte verkligen, ska titta på lite andra skolor men Viktor Rydberg är fortfarande min favorit. Läste förut också att de hade massagestol o lite andra saker om man just är stressad så det låter ju bra.

Tack så mycket igen! /Kram Maiza

2010-12-07 | 16:23:14

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback