Chock

Jag är fortfarande inne i en mindre chock. Förstår inte. Imorse när jag vaknade tänkte jag på att jag skulle se en film på 5 kl 11. Då berättade Elias att jag skulle ringa en av mina bästa vänner, som varit med om en bilolycka och låg på sjukhus. De frontalkrockade med en bil som körde mot rött. Hennes Airbag blåstes inte upp, men som tur var, vilket troligen räddade hennes liv hade hon bälte på sig. Ha alltid bältet på dig!
Det är helt sjukt, jag kan inte fatta, och kommer säkert aldrig göra det heller. Precis som hon själv sa när jag pratade med henne; Det här är saker som händer andra människor, inte en själv, inte folk man känner. Det händer i filmer och i tidningar, men inte nära en själv. Ofattbart.

Hon mår bra, hennes mamma också. Får tillock med pannkakor på sjukhuset! :) Hon har skadat sig på några ställen men inget allvarligt. De hade verkligen änglavakt. Någon som beskyddade dem. Jag är otroligt glad och lycklig att hon mår bra och överlevde, det går inte att beskriva. Hon är en av mina bästa vänner och hade något allvarligt hänt henne hade jag tagigt det väldigt hårt.


Kramar Johanna

Kommentarer
Mirre säger:

Oj! Hoppas hon mår bättre snart!

2010-12-18 | 14:31:32
Bloggadress: http://mirresblogg.webblogg.se/
amanda säger:

Det kändes ganska bra, men man vet aldrig. Haha.

För att vara helt ärlig så hade jag bara köpt en, men jag visste på ett ungefär vad jag skulle köpa :D nu har jag bara kvar till min mamma och en kompis :D

2010-12-18 | 17:08:01
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/
Mirre säger:

SV: Ja, det hade inte varit roligt om det var en kille. Men det var inte så stor chans att det var en kille ;) för att..öh.. jag har bara 5 killar i klassen ;)

2010-12-18 | 21:15:01
Bloggadress: http://mirandasblogg.bloggsida.se
amanda säger:

Oj, vilken tur att de mår bra och hoppas att de snart blir bättre :) Det är sånt här som borde lära alla att förstå hur viktigt det är med bälte.

2010-12-18 | 22:39:08
Bloggadress: http://amandajovic.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback