ORTUR

Hade värsta otursdagen igår! Specciellt på träningen! Jag gjorde illa mig HELA tiden! Inte konstigt att jag har blåmärken lite överallt idag!
Och Gissa! Snart är det SM!!! Och VI ska vinna!

I går snackade ja med Fridah älsklingen, och vet ni vad hon sa? Hon sa att hon skule hjälpa mig att få ordning och reda på bloggen, och fint å allt! Tänka sig! Det ska bli bra här tillslut!


På bilden så håller vi på med Kroki, och jag fick stå modell först, och Adina ba: Jaa, men vi kan väll köra i minst tio minuter va? Men hon visste inte hur jobbigt det är att stå modell! Man får asont på det benet man lutar sig på! Och jag hade idrottsbyxorna under legginsen och tröjan under koftan. Men jag kunde ju inte bara gå i leggins så jag tog med en kjol också. Men jag hade klänning i skolan, så kjolen blev över. Och allt bara för att jkag skulle kunna ha idrottskläderna på mig på morgonen xD hade vart enklare att bara byta om... -.- Och var tvungen att ha en svart tröja, eftersom att det var protesterar dagen mot att skolan tar för mycket fritid från oss, och klänningen var den enda svarta tröjan jag hittade, som inte var glittrig xD ( men nu i efterhand insåg jag att det var rätt snyggt med kjolen under klänningen, vet det låter weird, men ni ska få se!)


Idag på NO:n tänkte vi protestera för att skolan tar för mycket fritid från oss (fick du också det smset?) Ialla fall så tog vi på oss jackor och mössor, men vissa tänkte skolka, för att protestera mot att Olga (även känd som Irina) undervisar oss i NO och matte. När vi kom in berättade Torsten att Olga hade bestämmt sig för att göra de teoretiska delarna först i sin utbildning, och sen kanske komma tillbaks, för det gick inge bra på våra lektioner, för vi behövde anstränga oss allt vi kunde för att förstå vad hon SA, och kunde knappt ägna oss åt att förstå vad det INNEBAR, och hon behövde lära sig allt utan till (lektionen) innan hon hade den och försöka uttala det rätt, och det var jobbigt för henne. Så bestämmde sig idag för att lämmna oss. Lite sorgligt, för torsten trodde att vi skulle protestera mot Olga, fast vi menade ngt helt annat, och alla (förutom Robin L och Alex) kom in på lektionen iallafall. Och vi fick lära oss det somhon hade undervisat oss :) Så det blev bra till slut, även fast jag har jättedåligt samvete för det nu...


Sen på SO:n så fick vi gå in lite tidigare, och det blev världens djungel! Killarna, mest Alex, Robin L, Simon och Thor sprang rund poch försökte frisbeea ett lock på varandra. Och för att skydda sig ställde de sig bredvid eller bakom oss oskyldiga. Mest tjejer. Och tyvärr tyckte Robin L att det var ett utmärkt ställe att så på. Bakom mig. Så jag fick locket på mig två ggr :P

På Idrotten så hade vi jättekul med något som GIsse kallade boll och styrka. Det var fyra stationer och man var lag om två. Och man mötte hela tiden samma lag. Jag och Robin L mötte Nattis och Johan. Och Jag och Robbin Vann! High five! På den första stationen skulle man hänga i ringarna och gunga, samtidigt som man försökte skjuta in bollen i målet(som var omöjligt, eftersom det var ett innebandymål xD) så ingen gjorde mål. Nästa var Rugby på tjockmattor. Enkelt. Tackla nere och försök få bollen över till andra sidan och gör en "Tutch down"
Vi vann med ett. 1-0. Nästa var blindboll. Lagen satt på varsin sida om planen med ögonbindlar och försökte rädda bollen från att komma i väggen på sin sida, genom att lyssna på bollen som plingade, eftersom det var massa bjällror i. De vann. 1-1 stod det då. Sen var det Fia med hopp. Lagen började i varsin rockring och kastade en tärning. Så många prickar det var på träningen var man tvungen att hoppa, sen fick man flytta på sin ärtpåse och försöka komma i kapp de andras ärtpåse. Hajjar ni? :D  Och vi vann i sista sekunden! Alltså: 2-1 till oss!


Nu ska jag slappa lite till. Har sett på Gossip Girl och Chuck har hälsat på Georgia på ngt kyrkläger, för att bevisa att Serenas nya pojkvänn Gabriel är falsk och inte bra för henne. Sen såg jag på Life of Ryan på MTV som handlar om Ryan Schekler, en skejtare :D <3

Sen blir det "träning" Det är Gemensam aktivitet.Så kramar allihopa!Kommentarer
JENNY säger:

Skriv en bok haha :Dsv: Jag kan inte förstå hur du kan ta illa upp för att jag "mobbar" en annan brud för att alla fjortisar å så besatta av Twilight filmerna/böckerna, misstnäker att det inte är något problem för dig i alla fall.Det är så att det bara är fjortisar som kollar/läser och de är besatta av filmerna och bäckerna, Punkt.

2009-10-22 | 19:36:14
Bloggadress: http://kidabouche.blogg.se/
Adina säger:

hahah herre gud vilket långt inlägg xD Ok, det var jobbigt att stå modell, förlåt haha. Det var en ganska så händelserik dag får man väl säga ;) <3

2009-10-22 | 21:43:52
Bloggadress: http://miadina.blogg.se/
Mirre säger:

nja.. nu läste jag inte det. jag bara bläddrade imellan och läste lite haha. men fina tankar.

2009-10-23 | 21:52:33
Bloggadress: http://avmirre.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback