Detta är annorlunda:

Förlåt alla som tyckte att mitt förra inlägg var långt xD  Fick komentaren: "HAHAH Skriv en bok" kanske ska tänka över det xD
Ska inte skriva långt nu.

På tyskan idag såg vi på Furehns elit ( med : över U:et.) Handlar om ngn skola där de utbildar unga killar till soldater.

Sen på slöjden kom jag inte så långt, för jag var btvungen att...gissa. SPRÄTTA! Känner att jag kommer in i samma vana som förra året när jag sydde en lappväska. Men nu var det inte bara en liten lapp, utan en hel kjol! Som jag felkatigt hade sytt ihop. Men sen var det bara fel att sy ihop på två ställen så jag hade sprättat en sida i onödan -.-

När jag kom hem började jag packa inför SM, och tyckte att det var jättebra, för allt fick jättebra plats, ja det var till och med plats över! Men sm alltid när man packar blir det över fullt. Får försöka ändra det senare. För nu måste jag byta om inför bollskolan, jag och amanda ska åka om en kvart!

PUSS LOVE YOU!

Kanske uppdaterar en gång till innan SM, men vi åker vi halv åtta härifrån imorrn, och jag ska på Insideout i kväl, så vi får se.

Kommentarer
JENNY säger:

sv: haha aa du får nog göra det ;)

haha varför tar du så illa upp för?

2009-10-24 | 17:20:21
Bloggadress: http://kidabouche.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback