Dop-Fika-Carola-Alicia-Plugg-Blogg-Plugg-?

Idag har jag vart i filla, och gissa vem som skulle döpa sig? Johanna A!<3<3 Hon har väntat jättelänge, för hon fick inte för sina föreldrar, men nu är hon arton och får bestämma själv :) Sen så fikade jag och Sofia S, ÅRETS FÖRSTA LUSSEBULLE! Träffade Amanda, Helena, några ledare, Miranda H, Mosit och Timar där :D Sen så tog vi hand om Sofias lillebror som var supergullig! Vi gick ner i källan, och ritade på en whiteboard där :D 
Sen så kom Amadeus, som Sofia känner (och vart tsm med) ner. Han var väldigt gullig och snäll :) Vi körde bordsfotboll mot honom, och tyvärr van han, så vi krävde revanch :P Och gissa vad som hände! Vi hade gjort två mål och han hade två mål kvar, så vände vi allt, och vi låg lika med en kvar båda två jättelänge... Och när det var som mest spännande, gissa vem som kom!??!!!?? Carola kom ner för trappan, och sa: heej tjejer :)  Och vi ba: hej. Och sen sa hon till Sofia: Det är du som är Sofia va? och sofia sa: Aa, dte är jag. Och sen sa Carola: åh, är det där din lillebror? Ni är verkligen lika. Och sen sa hon lite till Amadeus, typ: Kom nu gubben vi ska gå nu! och alla tre ba: Vänta, snart så är vi klara. Och då hände det otroliga, VI VANN! Så jag har pratat med Carola och vunnit över Amadeus idag ;)
Sen åkte jag hem och pluggade tyska på vägen, och adina har ritat med värsta vattenfasta pennan på min hand, som typ inte går bort, och så satte det sig en utländsk kille som började fråga om jag ville tatuera mig och allt, och sen typ hur gammal jag var, i vilken klass jag gick i och vad jag pluggade och om det var svårt. Jag svarade lydigt på hans frågor, lite avigt, men när han frågade vad jag hette, bestämde jag mig för att gränsen hade gått. Så jag svarade att jag hette Alicia. Så nu tror han att jag hette alicia ;)
När jag kom hem var dte bara att börja plugga vidare, och har nu gjort klart tyska läxan, och övat MYCKET inför provet, ska fråga Adina lite grejs när hon kommer hem :P Hoppas bara det räcker!!!

ALLA ÅTTOR PÅ MYRSJÖ: HA DET SÅ KUL PÅ PRAON!<3<3

Puss

 Såg lite liten ut här :P
Men lite längre hår, och lite mer slingat :P

Bilderna hittades på google

Kommentarer
Adina säger:

HAHHA det går inte bort från min hand heller xD Låter som det var en härlig dag! ;) <3

2009-11-15 | 21:51:16
Bloggadress: http://miadina.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback