Sit in the car and listen to music and watch a movie

Låter inte det kul? Asså rubriken? :D Det är faktiskt inte så hemskt att åka bil :P Och vi ska bara åka fyra-fem timmar i morrn, vi ska till farmor o olles land och fira midsommar och så :D Det ska bli myspys, och träffa plastkusinerna om man kan säga så xD Och sen ska vi vidare till österrike och sen till kroatien med mys chompisarna :D<333 Så det blir massa bil men jag bryr mig inte! För det är mysigt att sitta och titta på film och lyssna på musik och lyssna på hörbok (eragon :D) Så det är rätt mysigt, speciellt om regnet öser ner utanför! Det enda dåliga är att jag kommer att sakna alla! Och sen missar jag massa BWH!<333 men men! Plus att jag måste leva utan dator i typ fem veckor! :O öhh, och jag kommer avlida av våran extrema sommar träninig!!! Puuh!

Justn nu har jag 20 dvd:r jag och brorsan framför mig plus tre till som vore kul att ha med, men var gör man av 23 dvd-fodral i bilen? Plus att jag har proppat hela väskan full, utan att ha i vare sig jacka, regnjacka eller skor eller tränings kläderna... :S Jackan kan jag ha i bilen och regnjackan kanske får plats i väskan och skorna med, eller en påse och träningskläderna får nog en egen väska tsm med de andras ;D Så det löser sig!

Har sent blivit beroende av låten Lovestory med Taylor swift :D Den äger och alla har redan kommit ur den men jag älskar den! seriöst jag lyssnade på den igår typ 20 ggr i rad! <33 http://www.youtube.com/watch?v=gh5d1HgPKS8 Och visst är Taylor så extremt söt och vacker? Njut av de här bilderna!<33
  <--Älskar den här bilden!!<3<3

Tänk att hon han va så fin utan smink!!<3Älskar hennes hår!<33


Och låten Control med Metrostation är också grymmast!! <33 http://www.youtube.com/watch?v=_YY8ZuBmCdI
Några små bilder av dem får också plats<33

   Visst är det här ett jättehäftigt omslag? :D<33!!

Det är hårt att säga hej då nu! Men ha alla ett superbra lov och en trevlig midsommar så syns vi i slutet av Juli igen! Kram på alla! Saknar er och bloggen redan! <33


Love and huggs from me! <33

Kommentarer
Mirre säger:

JOJO!! HARE SÅ BRA!!

( ursäkta - men jag har tjatat på dig att lyssna på taylor swifts låt jätttttttelääääänge x)) Jaja. Jag vet hon är jättegullig! :) Haha.

Hare så bra nu! Kmr att sakna dig!

Puss puss <3 <3

2009-06-19 | 11:05:51
Bloggadress: http://miders.blogg.se/
Amanda säger:

Åååååååååh, jag kommer sakna dig så! Och Sara och Moa med! ;) ha det så bra gumman! looooooove.

2009-06-22 | 12:09:01
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/
Amanda säger:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!! Saaaaaaaaknar deeeeej! <333

2009-06-27 | 16:46:52
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback