Servering

För er som längtat och undrat:
Serveringen!

Vi kom dit ca. en halvtimme innan för att gå igenom serveringen och bordskollen. Man jobbade två å två ( jag och Adina)  för att hålla koll på en klass, och skulle se om de ville ha mer mat, dricka eller om de var veganer/vegitarianer/muslimer eller allergiska. Vi hade tre "speciella" vid vårt bord. Först dukade vi fram förrätten innan de kom. Efter ett tag tog vi in den och då var det några lärare, F-lagets, som skulle sjunga en sång till F-lagarna och visa bilder. Sen var det huvudrätten som kom fram, med såser och potatis. Under tiden var det både lotteri, klassens diplom och E-lags lärarnas tur, de hade gjort an film om hur de sätter betygen på eleverna (helt slumpmässigt!) Det var på skoj xD Sen fick vi paus och fick äta, mums! Usch vad jag var hungrig, hade sett all mat, men inte fått äta! Plus att kl var halv nio och hade inte ätit ngt sen lunchen typ! Ser var det efterrättens tur (som vi missade att dela ut :S För vi va på toa... xD) och då sjöng B-lagets lärare en sång och visade foton. Sen när vi hade dukat av och allt satte DJ:n igång och alla började dans (nästan iaf) och då var kl lite över tio och vi fick gå hem om vi ville :D Vi visste inte vad vi skulle göra kvar där så jag och Adina hade sällskap hem :P Det var det. Lite kort men iaf! Ojojoj! Ni skulle sett dukningen, den var fin! Adina har bilder, kanske får dem senare :D Nästa år är det vår tur :D Då får vi bli sörvade av åttorna (AMANDA!!!) och sen får vi va kvar o dansa the whole night! Och vi får vara fina i håret och ha fina klänningar! Oj, ni skulle sett klänningarna! Så fina!

Kvällens Meny:

Förrät: Melon och Skinka i glas ( Veg/all./mus. fick Halloumi ist)

Huvudrätt: Potatis med Kyckling, tzatsiki, bearneissås och tomat

Efterrätt: Chokladmousse med hallon grädde (all. fick annan grädde)

Dricka: Cider, flädersaft och vatten

Åh, det smakade underbart! Mycket godare än vad det brukar göra i skolan!  Fast vi fick förståss ingen Cider, men en matgubbe, Stickan han drack upp det lilla som fanns kvar i vissa flaskor som hämtades! Oj! Han kanske blev lite full senare på kvällen...? :P

Huggs and kisses!

Kommentarer
Mirre säger:

Helt underbara saker de hade gjort för sina arbetslag!

2009-06-10 | 20:44:18
Bloggadress: http://miders.blogg.se/
Sonja säger:

går du linjen hotell&Resaturang? :)

2009-06-10 | 22:24:04
Bloggadress: http://luktiicaa.blogg.se/
Rebecca säger:

Aaaaa, va gott!! Man blir ju inte liiite sugen :D<3

2009-06-11 | 13:49:56
Bloggadress: http://www.foyer.devote.se
A säger:

Haha, du kan redan nu börja oroa dig för en hemsk kväll nästa år, jag ska ju vara servitris.. det blir nog många krossade glas vid ditt bord! ;)<3 pussar.

2009-06-11 | 21:51:47
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/
Johanna C säger:

Mirre:Jaa! Hppas att torsten mfl gör sånnt för oss!!

Sonja:Nje, No-linje, men alla fick vara bed om de ville xD

Rebecca:Haha, nej, det smakade suuper!

A:Nej nej, jag lovar du är en fantastisk servitrs :D

2009-06-12 | 10:16:57
Bloggadress: http://johannalive.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback