Sakna!

Skolan slutar om bara några dagar, närmare bestämt på torsdag. Skönt, men om någon skulle fråga så skulle jag inte kunna säga att jag längtar om jag inte skulle ljuga, för det gör jag inte, längtar asså. För det här året har nog vart det bästa året i mitt liv, hur mycket jag än saknar att vara liten så slår nog det här rekord, för det har inte vart outhärdligt i skolan, handbollen har gått bra och famförallt så har konfan vart super! Jag har haft såå sjuuuukligt gaaaaalet kul under året med alla super läger som Kittelfjäll och såklart konfalägret nu :D Men tyvärr så har jag kommit på det nu, nu när det är slut insåg jag det, hur mycket jag kommer sakna allt! Tänk om jag hade kommit på det i början, så hade jag kunnat njuta av det mycket mer, istället för att nu bara kunna minnas och sakna och längta tillbaks. Och istället för att ha klagat på skolmaten, att tycka att Verb är tråkigt och onödigt på engelskan, att tycka att fys och springning på handbollen är pest och att tycka att allt inte är perfekt och att det är långt till sommaren! Tänk om jag njutit av det då, då hade det blivit så mycket bättre! Men nu är det försent... och jag får väl njuta över den här stunden, kanske blir det här året ännu bättre, även fast jag saknar det förra, så då kan jag ju inte göra samma misstag igen. Jag måste lära mig av mina egna misstag!

Eller vad säger ni?

Kommentarer
Mirre säger:

Jaa :) Man vill tillbax , sen :) Men det ska ju bli skönt med lov. Men skolan kommer vi jue att sakna.. men det är bara att LEVA LIVET! Och tänk på att roligt som kommer :)!

2009-06-08 | 08:52:49
Bloggadress: http://miders.blogg.se/
Anonym säger:

LÄGG UT BILDER! :D

2009-06-08 | 09:20:59
Johanna<3 säger:

Anonym: Jaa, jag vet jag borde, men datorn är konstig så det går inte att ladda över bilder :( Men men, vi får klara oss utan ett tag till, den kanske fixar sig :P

2009-06-08 | 14:31:54
Bloggadress: http://johannalive.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback